Campionate

Președintele Barcelonei vine la FRF » Laporta merge să discute cu Burleanu și Ciolacu

+40 Foto
Joan Laporta, în România, foto: Carmen Dumitru

Articol de Adrian Duţă  —  miercuri, 09 octombrie 2024

Joan Laporta, președintele de la FC Barcelona, va avea două întâlniri azi, cu Răzvan Burleanu, președintele FRF și cu Marcel Ciolacu, premierul României.

Laporta a venit marți în România pentru a participa la inaugurarea Barca Academy Bucharest, academia de fotbal deschisă de clubul blaugrana în Capitală. Președintele echipei catalane a tăiat panglica noului proiect pe stadionul „Arcul de Triumf”.

Joan Laporta se va întâlni cu Răzvan Burleanu și Marcel Ciolacu

Vizita lui Laporta în România nu s-a încheiat. Barcelona a anunțat pe site-ul oficial că președintele clubului va merge la sediul FRF, pentru o discuție cu Răzvan Burleanu, apoi va pleca spre Parlament și va urma și o întâlnire cu Marcel Ciolacu, premierul României.

Ciolacu nu a participat aseară la inaugurarea Academiei Barcelonei în România.

„Miercuri este o zi încărcată pentru delegația blaugrana, cu întâlniri instituționale. Prima vizită de dimineață va fi la sediul Federației Române de Fotbal și o întâlnire cu președintele Răzvan Burleanu.

De acolo, delegația clubului se va îndrepta spre Parlamentul țării, unde va fi primită de diferiți parlamentari, înainte de vizita de după-amiază la o recepție cu prim-ministrul României, Marcel Ciolacu”, a transmis Barcelona pe site-ul oficial.

VIDEO. Joan Laporta, prezent la deschiderea oficială Barca Academy România: „M-am simțit fix ca acasă”

Impresionat de cum a fost primit în România, Laporta a lăudat țara pentru jucătorii pe care i-a dat de-a lungul istoriei.

„În momente ca acestea simți importanța a tot ceea ce reprezintă Barcelona. Este un punct de referință în fotbal cu atât mai mult cu cât România este o țară a fotbalului și are foarte mulți jucători mari.

Mi-ați ajuns la inimă, mi-aș fi dorit să știu să vorbesc românește”, a declarat Joan Laporta la deschiderea școlii de fotbal a Barcelonei din București.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.