Liga 1

Lixandru a fost operat » Mihai Stoica a anunțat când așteaptă revenirea

Tavi Popescu, în FCSB - Gloria Buzău/ foto Cristi Preda (GSP)

Articol de Adrian Duţă, Laura Șoica  —  miercuri, 09 octombrie 2024

Mihai Stoica a dezvăluit cât timp o să lipsească Mihai Lixandru (23 de ani), mijlocașul defensiv de la FCSB. Titularul echipei roș-albastre a fost operat de Pier Paolo Mariani, la Roma.

Mihai Lixandru s-a accidentat la finalul primei repriză de la meciul cu PAOK, din Europa League, scor 1-0. Mijlocașul defensiv a fost înlocuit cu Malcom Edjouma în minutul 45+6.

Mihai Lixandru a fost operat. Când poate reveni pe teren

Mihai Lixandru a suferit o ruptură a ligamentului încrucișat în meciul cu PAOK din Grecia. Deși această accidentarea poate scoate din circuit un jucător un an întreg, cei de la FCSB sunt optimiști.

După ce Lixandru a ieșit din operație, Mihai Stoica a anunțat că mijlocașul ar urma să joace din nou peste 5 luni.

„Intervenția profesorului Mariani a decurs PERFECT. Lix va putea juca în aproximativ 5 luni”, a scris Mihai Stoica pe pagina de Facebook.

Lixandru a fost operat la clinica Vila Stuart din Roma, de către doctorul Pier Paolo Mariani. Acesta este unul dintre cei mai apreciați medici în domeniu.

Lixandru a primit o mărire de salariu după accidentare

Imediat după meciul cu PAOK, în care s-a accidentat, Lixandru a primit o mărire de salariu de la Gigi Becali, care l-a anunțat direct pe mijlocaș că îi va mări remunerație.

„Lixandru e pierdere omenească, îmi pare rău de el. Dar nu stăm noi în Lixandru. Dar noi nu mai jucăm cu doi închizători în campionat, jucăm cu Olaru și Tănase interi. 

După meci m-am dus la MM și i-am zis că de mâine îi mărim contractul lui Lixandru, asta am vrut să fac pentru el. I-am făcut 12.000, avea vreo 7.000-8.000 de euro pe lună. Toată echipa era de față acolo”, a declarat Gigi Becali, la Fanatik.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.