Stiri Gaming

Ubisoft plănuiește să lanseze 10 jocuri Assassin's Creed

Articol de Gazeta Sporturilor  —  miercuri, 09 octombrie 2024

Ubisoft are probleme în acest moment. Star Wars Outlaws a fost prost primit, XDefiant rămâne în urma așteptărilor, Assassin's Creed Shadows a fost amânat, iar prețul acțiunilor este la cel mai scăzut nivel din ultimii 10 ani. Soluția lor, dacă recentul raport este de crezut, implică investirea în o mulțime de jocuri Assassin's Creed.

Poate Assassin's Creed să salveze Ubisoft?

Potrivit unei dezvăluiri de la Insider Gaming, Ubisoft plănuiește să lanseze 10 noi jocuri din seria Assassin's Creed în următorii cinci ani. Informațiile provin de la o sursă internă din cadrul companiei, care a declarat că Ubisoft intenționează să lanseze o gamă diversificată de titluri Assassin's Creed, de la jocuri AAA complet noi, până la remake-uri și spin-off-uri pentru dispozitive mobile.

Desigur, având în vedere dificultățile cu care se confruntă Ubisoft în prezent, aceste ambiții ar putea să nu fie realizabile. De fapt, planul de a lansa 10 jocuri în cinci ani s-ar putea dovedi deja depășit. Săptămâna trecută, când s-a anunțat întârzierea lansării Assassin's Creed Shadows, a fost distribuit un e-mail intern din partea vicepreședintelui și producătorului executiv Marc-Alexis Côté, în care acesta menționa că această amânare „va afecta și viitorul traseu al seriei Assassin’s Creed”.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.