Liga 1

Vin milioanele de euro în conturile FCSB-ului: „Stăm și dăm refresh. Șocant e de unde vin banii”

Darius Olaru și Florinel Coman în tricoul FCSB, foto: Raed Krishan / GSP

Articol de Adrian Duţă  —  miercuri, 09 octombrie 2024

MM Stoica, președintele Consiliului de Administrație de la FCSB, a declarat că în decembrie ar urma să vină decizia FIFA în privința banilor pentru transferul lui Florinel Coman la Al Gharafa.

FCSB l-a vândut pe Coman în vară, în Qatar. Gigi Becali s-a înțeles cu șeicii pentru suma de 5,25 milioane de euro. Doar că nu a încasat vreun ban, qatarezii au susținut că au fost păcăliți de hackeri și au trimis banii în Vietnam.

FCSB a mers la FIFA și a deschis un proces cu Al Gharafa. MM Stoica așteaptă verdictul în decembrie și a declarat că banii ar trebui să vină, de fapt, de la statul Qatar.

MM Stoica: „În decembrie se va pronunța FIFA. Pe mine altceva mă șochează”

„Noi încă mai dăm refresh, să vedem dacă au intrat. Se va pronunţa FIFA. Cred că în decembrie. Va emite decizia finală, care nu poate să fie decât una singură. Ce mă şochează pe mine e că banii nu vin de la club. Vin de la statul Qatar. Nu e prima oară, e o cutumă locală.

Agentului i-am spus că noi nu vrem să vindem jucătorul. În momentul în care sunt banii în cont, îi eliberăm cartea verde. Dar până la urmă a venit propunerea asta care a fost acceptată, că până pe 30 dau banii, că nu ştiu ce. Eu nu aş fi acceptat, pentru că motivele pe care le invocau erau puerile.

Ziceau că nu au mai făcut asta niciodată. Ce nu au mai făcut? Nu au mai băgat bani în conturile unui club niciodată?”, a declarat Mihai Stoica, potrivit primasport.ro.

Florinel Coman a jucat 9 meciuri pentru Al Gharafa de la transfer, devenind un titular incontestabil imediat. Internaționalul român a reușit două goluri și un assist în campionat, iar în Liga Campionilor Asiei a oferit două pase decisive.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.