Stiri Gaming

Alien: Isolation 2 este în dezvoltare, la 10 ani după lansarea jocului original

Articol de Gazeta Sporturilor   —  miercuri, 09 octombrie 2024

Spre bucuria fanilor, Alien: Isolation 2 este acum în dezvoltare. Lansat în 2014 de Creative Assembly, primul Alien: Isolation a fost un joc horror de supraviețuire care a reușit să surprindă perfect atmosfera claustrofobă din filmul Alien (1979) al lui Ridley Scott. Jucătorii au fost cufundați într-un joc tensionat, un adevărat „de-a șoarecele și pisica” cu un Xenomorf aproape imposibil de învins.

Spre deosebire de multe jocuri de groază care pun accent pe lupte, Alien: Isolation s-a concentrat pe supraviețuire, oferind jucătorilor resurse limitate și punând accent pe eschivare și furișare.

Cu ocazia aniversării a zece ani, pe 7 octombrie 2024, dezvoltatorii au ales să marcheze momentul confirmând mult așteptata continuare!

Alien: Isolation 2


Într-o postare pe X (anterior cunoscut ca Twitter), echipa din spatele Alien: Isolation a anunțat oficial că lucrează la un nou joc:

"La cea de-a 10-a aniversare, ni se pare potrivit să vă anunțăm că v-am auzit dorințele tare și clar. Astăzi sunt încântat să confirm, în numele echipei, că o continuare a lui Alien: Isolation este în curs de dezvoltare. Așteptăm cu nerăbdare să vă oferim mai multe detalii atunci când vom fi pregătiți. Încă o dată, vă mulțumim!”

În acest moment, nu știm mai multe detalii despre continuare, doar faptul că aceasta există. Totuși, ca la orice nou joc, suntem siguri că informații suplimentare vor apărea în curând, așa că rămâneți aproape!

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.