Liga 1

Șocant: Gabi Tamaș i-a rupt piciorul oficialului din Superligă, la Iaki! Prima reacție a victimei, de pe patul de spital, pentru GSP.ro

Gabriel Tamaș, unul dintre jucătorii controversați din istoria recentă a fotbalului românesc, foto: Imago

Articol de Marius Mărgărit, Sergiu Alexandru  —  miercuri, 09 octombrie 2024

Unul dintre modulele cursului de director sportiv organizat de FRF s-a terminat cu un moment incredibil: la o miuță în Mamaia, la hotelul Iaki, Gabi Tamaș (41 de ani) i-a rupt tibia lui Daniel Șchiopu, director sportiv la FC Botoșani # Gazeta Sporturilor publică în exclusivitate reacția victimei de pe patul de spital.

Zilele acestea în Constanța, la hotelul lui Gică Hagi, are loc unul dintre modulele cursului de director sportiv. La finalul zilei de marți, participanții au jucat o miuță, așa cum fac de fiecare dată.

Doar că jocul de marți seara s-a terminat cu un moment șocant: Gabi Tamaș, în prezent manager general la Concordia Chiajna, i-a rupt piciorul unui adversar, oficial în Superligă! Este vorba despre Daniel Șchiopu, directorul sportiv al lui FC Botoșani.

Conform Prosport, Gabi Tamaș s-a oferit deja să achite costurile intervenției chirurgicale.

Gabi Tamaș i-a rupt piciorul lui Daniel Șchiopu la o miuță la Iaki

Un duel la miuță a avut urmări grave pentru reprezentatul celor de la FC Botoșani. Daniel Șchiopu (48 de ani) a ieșit serios avariat dintr-o contră cu fostul fundaș al naționalei.

S-a ales cu o fractură de tibie în trei locuri, din primele informații ale Gazetei Sporturilor, și a fost transportat la un spital din București, acolo unde urmează să fie operat.

De pe patul de spital, Daniel Șchiopu a declarat inițial: „E o ruptură în mai multe locuri”.

La câteva minute, într-o a doua convorbire cu reporterul GSP a afirmat: „E o singură ruptură, dar sunt mai multe locuri afectate. Acum sunt la spital. În câteva ore mă operez. Nu știu cum să explic. E fractură de tibie. Și s-a așchiat”.

Daniel Șchiopu

Daniel Șchiopu: „Poate în 3-4 săptămâni voi putea pune piciorul în pământ”

Daniel Șchiopu a detaliat ce s-a întâmplat: „A fost o miuță după curs. La o contră... Asta a fost. Nu a fost ceva ieșit din comun. A fost o contră. Eu am prins mingea... Ca la fotbal. Se întâmplă. Nu a fost o răutate. Noi suntem ca o familie.

Când e să se întâmple... Am jucat și data trecută, la Cluj, și nu s-a întâmplat nimic. Mai bine nu veneam la curs, sau nu jucam fotbal. Sau nu mă băgam la acea minge Am vorbit cu Gabi, îi pare rău.

Sunt la spital și o să mă opereze. Doar tibia e fracturată. Îmi va pune o tijă și niște șuruburi. Poate în 3-4 săptămâni voi putea pune piciorul în pământ”, a spus oficialul de la FC Botoșani.

După incident, Gabi Tamaș le-a spus apropiaților că este foarte afectat de ce s-a întâmplat și că „La prima vedere nu a fost nimic dur. Nu a fost o intrare tare”.

Valeriu Iftime, despre necazul angajatului său: „El nu cu picioarele face treabă, ci cu capul și calculatorul. La cap să nu se lovească”  

Contact telefonic de Gazeta Sporturilor, Valeriu Iftime, finanțatorul celor de la FC Botoșani, a declarat că nu este la curent cu problema oficialului echipei sale.

„Aoleu. Nu știu nimic. Nu știam. Dacă s-a accidentat... El nu cu picioarele face treabă, ci cu capul și calculatorul. La cap să nu se lovească.  Dar nu știu nimic. Îl voi suna și îl voi întreba”, a spus omul de afaceri.

  • Cine participă la cursurile FRF pentru funcția de director sportiv: Marius Bilașco (CFR Cluj), Hadnagy Attila (Sepsi OSK), Zoltan Iașko (Farul Constanța), Ionuț Luțu (FCSB), Gabriel Giurgiu (Universitatea Cluj), Paul Pintilie (Petrolul), Cristian Sîrghi (Oțelul Galați), Radu Neguț (AFC Hermannstadt), Florin Costea (FCU 1948 Craiova), Daniel Șchiopu (FC Botoșani), Cosmin Mihălescu (SC Dinamo 1948), Florin Cernat (FC Voluntari), Silviu Bogdan (Universitatea Craiova), Mugurel Cornățeanu (Politehnica Iași), Decebal Grădinariu (UTA), Daniel Sandu (Rapid), Daniel Mahu Moisii (Ceahlăul Piatra Neamț), Marian Nohai (Unirea Slobozia), Cseke Szilard (Csikszereda), Alexandru Băcanu (FC Buzău), Claudiu Keșeru (fost internațional), Gabriel Tamaș (fost internațional), Viorel Moldovan (fost internațional), Cosmin Moți (fost internațional) și Daniel Niculae (fost internațional)
Participanții la cursul de director sportiv al FRF
Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.