Liga 1

Fostul patron din Liga 1 are atacantul pentru echipele din România: „Fantastic! L-aș lua în iarnă, obligatoriu. 400.000 de euro”

Armandas Kucys (în portocaliu) / foto Imago Images

Articol de Adrian Duţă  —  miercuri, 09 octombrie 2024

Marian Iancu, fostul patron de la Poli Timișoara, l-a propus echipelor din Superliga pe Armandas Kucys (21 de ani), atacantul naționalei Lituaniei care a marcat în poarta României în septembrie.

Naționala României a învins-o pe Lituania cu 3-1 în etapa a doua din Liga Națiunilor. Golul lituanienilor a fost marcat de Armandas Kucys, atacant legitimat la Celje, în Slovenia.

Marian Iancu l-a remarcat pe atacantul cotat la 400.000 de euro pe Transfermarkt și l-a propus echipelor din Liga 1.

Marian Iancu propune un atacant în Superliga

Armandas Kucys (21 de ani), atacantul naționalei Lituaniei, a marcat în poarta României în septembrie/ foto Imago Images

„Dacă eram conducător, pentru că mă văd în următorii trei ani din nou conducător, l-aș lua pe vârful Lituaniei, care ne-a dat gol în Ghencea. Are 1.94 m. și e cotat la 400.000 de euro.

Mișcare de atacant fantastică. L-aș lua în iarnă, obligatoriu”, a declarat Marian Iancu, potrivit Radio Gold FM.

Cine e Armandas Kucys, atacantul propus de Marian Iancu în Liga 1

Armandas Kucys joacă la Celje din vară. A fost transferat din țara natală, de la Kauno Zalgiris. Lituanianul de 21 de ani a jucat 9 meciuri în campionat în acest sezon și a marcat 5 goluri. El are un meci și în Conference League în acest sezon, cu Guimaraes, scor 1-3.

Kucys a jucat cu Celje în preliminariile Ligii Campionilor, dar campioana Sloveniei a fost eliminată și a ajuns în grupa unică de Conference.

El are un contract cu echipa actuală până în 2027. A mai jucat în carieră la PFA, Panevezys, Ekranas, Kalmar U19, Oskarshamns, IFK Berga și Zalgiris.

Armandas Kucys a fost din nou convocat la națională și poate înfrunta România pe 15 octombrie, în etapa #4 din Liga Națiunilor. Atacantul are 9 meciuri pentru Lituania și a marcat două goluri.

Armandas Kucys / foto Imago Images
Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.