Campionate

Noi probleme la arena „Santiago Bernabeu”

+8 Foto
Skybar Santiago Bernabeu/ Foto: Instagram

Articol de Laura Șoica  —  miercuri, 09 octombrie 2024

Skybar-ul, o nouă zonă VIP amenajată la stadionul „Santiago Bernabeu”, încă nu a fost deschis, deși avea deja o întârziere de șase luni de la data la care trebuia să aibă loc inaugurarea.

După ce concertele programate pentru lunile următoare au fost anulate, un nou incident se adaugă acum la problemele cu care Real Madrid se confruntă în legătură cu stadionul legendar.

FOTO. Real Madrid are probleme cu zona VIP la stadionul „Santiago Bernabeu”

+8 Foto
Skybar Santiago Bernabeu. Foto: Instagram

Skybar-ul este o zonă VIP a stadionului „Santiago Bernabeu” și, conform sport45.es, ar fi trebuit să fie inaugurat în timpul meciului cu Barcelona din sezonul trecut, disputat pe 21 aprilie, deci are deja o întârziere de șase luni.

Inaugurarea a fost atunci amânată pentru ultima etapă de campionat, însă nici atunci nu s-a întâmplat din cauza unei întârzieri în lucrări.

Conform sursei citate, această zonă nu va fi doar un skybar, ci va găzdui evenimente și va fi utilizată ca restaurant atunci când nu sunt meciuri, dar ar putea fi și club în weekend-uri.

Proiectul a fost cedat de Real Madrid unui grup de investitori care nu a efectuat anumite plăți pentru obținerea licenței de construcție, iar după acest incident, clubul a decis să apeleze la un nou grup de investitori.

Totuși, nici cu noii investitori situația nu progresează, conform sursei citate, iar aceștia sunt pe cale să rateze termenul la care s-au înțeles cu Real Madrid pentru efectuarea plății.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.