Liga 3

Mai face o încercare: Alex Bourceanu, prezentat oficial la noua echipă » La precedenta aventură a rezistat 4 zile

Alexandru Bourceanu, în platoul Gazetei Sporturilor (sursă foto: Ionuț Iordache - GSP)

Articol de Adrian Duţă  —  miercuri, 09 octombrie 2024

Alexandru Bourceanu (39 de ani) a semnat cu ACS Speed Academy Pitești, echipă din Liga 3.

După ce ultima experiență s-a încheiat după 4 zile, Bourceanu a revenit. De data aceasta este antrenor principal și s-a înțeles cu ACS Speed Academy Pitești.

Ultima dată fusese secund la Inter llfov, acolo unde „principal” este Paul Pîrvulescu, fostul fundaș de la FCSB și fostul coechipier al lui Bourceanu.

Alex Bourceanu a fost prezentat oficial la noua echipă

„Bine ai venit, Alexandru Bourceanu! ACS Speed Academy Pitești anunță că Alexandru Bourceanu este noul antrenor al echipei noastre!”, a transmis clubul din Pitești pe pagina de Facebook.

ACS Speed Academy Pitești e pe locul 3 în grupa 8 din Liga 3, cu 9 puncte în 6 meciuri jucate.

Alex Bourceanu, la GSP Live: „Mi se potrivește postura de antrenor principal”

După experiența de 4 zile de la Inter Ilfov, Bourceanu a declarat la GSP Live că nu vrea să fie antrenor secund, ci principal, acesta fiind motivul pentru care a plecat de la ultima echipă.

„Sunt în continuare convins că mi se potrivește postura de antrenor principal, nu de «secund», dar trebuie să încep de undeva, trebuie să practic. Eram și sunt în continuare extrem de doritor să fac asta. În afară de a juca fotbal, antrenoratul e al doilea lucru pe care simt că vreau să-l fac și că mi se potrivește.

E un privilegiu și o șansă pentru mine că probabil voi avea ocazia să fac ceea ce îmi doresc cu adevărat să fac, nu mulți oameni au această șansă. Oamenii din jurul meu încearcă să mă ajute cu sfaturi: «Hai, încearcă să fii antrenor secund». Am încercat, nu neapărat că nu-mi place, dar nu cred că mi se potrivește.

Erau perspective diferite și a trebuit să plec”, a declarat Bourceanu, la GSP Live.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.