Liga 1

„E un eșec, o dezamăgire. Mihai Rotaru nu l-ar accepta la Craiova” » Sorin Cârțu nu dă nicio șansă transferului

Universitatea Craiova a învins-o pe Rapid, scor 2-1, în runda secundă a play-off-ului Superligii. Sorin Cârțu e de părere că Alexandru Mitriță (29 de ani) și Ștefan Baiaram (21 de ani) merită să fie prezenți la Euro 2024.

Articol de Laura Șoica  —  miercuri, 09 octombrie 2024

Sorin Cârțu consideră că Mihai Rotaru nu l-ar mai primi pe portarul Andrei Vlad (25 de ani) la Universitatea Craiova.

Andrei Vlad este un produs al Universității Craiova, portarul a fost promovat la echipa mare în 2016, iar un an și jumătate mai târziu a fost transferat la FCSB.

Sorin Cârțu: „Modul în care Vlad a plecat n-a lăsat vreo ușă deschisă la Craiova”

Sorin Cârțu este de părere că Mihai Rotaru nu l-ar mai primi la echipă, deoarece atunci când a plecat nu a lăsat nici o ușă deschisă.

Andrei Vlad va pleca liber de contract de la FCSB. Foto: Cristi Preda, GSP

„Vlad a avut niște șanse mari la FCSB și se părea că era îndreptățită decizia lui de a merge acolo. Dar faptul că n-a realizat pasul acela pe care lumea îl aștepta de la el e un eșec, e o dezamăgire. Dar e încă tânăr, ca portar. Portarii au viața mai lungă. Rămâne la latitudinea lui… el să-și reîncarce bateriile și cariera cu lucruri pozitive.

La ceea ce a realizat la FCSB, că n-a realizat mare lucru… normal că a greșit că a plecat de la Universitatea Craiova, dar poate să-și îndrepte toate greșelile astea. Depinde de el pe unde se duce, ce inspirație are. Nu cred că ar mai avea ușa deschisă la Craiova. Bine, nu sunt eu cel care să decidă.

La momentul acesta, totul depinde de ceea ce spune Mihai Rotaru. Dar nu cred că Mihai Rotaru l-ar accepta. Modul în care a plecat n-a lăsat vreo ușă deschisă la Craiova”, a declarat Sorin Cârțu, pentru prosport.ro.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.