Liga 1

Joan Laporta, întrevedere importantă cu premierul Marcel Ciolacu și Gică Popescu la Parlament

Articol de Alexandru Stanciu  —  miercuri, 09 octombrie 2024

Joan Laporta (62 de ani), președintele Barcelonei, a venit în România seara trecută deoarece FC Barcelona și-a deschis o academie de fotbal în țara noastră. Astăzi, Joan Laporta s-a întâlnit la Parlament cu premierul României, Marcel Ciolacu, cu Gică Popescu, fostul căpitan al Barcelonei, dar și cu Florin Răducioiu.

Laporta a tăiat panglica noului proiect al Barcelonei pe stadionul „Arcul de Triumf”, eveniment de la care Gică Popescu și Gică Hagi, foști jucători ai Barcelonei, au fost absenți.

Joan Laporta, întrevedere importantă cu premierul Marcel Ciolacu și Gică Popescu la Parlament

După doar 24 de ore, Joan Laporta s-a întâlnit astăzi la sediul Parlamentului României cu premierul Marcel Ciolacu, dar și cu Gică Popescu și Florin Răducioiu, componenți ai „Generației de Aur”.

+15 Foto
Sursă foto: Gov.ro

Gică Popescu a absentat la evenimentul de aseară și a oferit o reacție tăioasă pentru Gazeta Sporturilor: „Întrebați-i pe cei ce au organizat evenimentul de ce n-am fost și noi marți seară la Arcul de Triumf. Dacă te invită cineva, vii... Nu puteam veni dacă nu am fost invitați.

Dar să stea liniștit cine n-a vrut. Dacă au crezut că ne țin departe de Laporta, pe mine, pe Gică, s-au înșelat. Ne vedem azi la Parlament! Nu contează cine ne-a invitat. Vom fi acolo, ne vom vedea cu Laporta”.

Gică Popescu s-a revăzut cu Laporta chiar în ziua în care fostul lider al naționalei a împlinit 57 de ani. Popescu este și consilierul pe probleme sportive al premierului.

În momente precum acestea simți importanța a tot ceea ce reprezintă Barcelona. Este un punct de referință în fotbal cu atât mai mult cu cât România este o țară a fotbalului și are foarte mulți jucători mari. Mi-ați ajuns la inimă, mi-aș fi dorit să știu să vorbesc românește

- Joan Laporta, la evenimentul organizat pe Arcul de Triumf marți

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.