Campionate

Istvan Kovacs, delegat la un meci tare din Liga Națiunilor

Articol de Alexandru Stanciu  —  miercuri, 09 octombrie 2024

Istvan Kovacs (40 de ani) a fost delegat la meciul dintre Croația și Scoția din Liga Națiunilor, care va avea loc pe sâmbătă, 12 octombrie, de la ora 19:00.

Kovacs îi va avea alături pe arbitrii asistenți Mihai Marica și George Florin Neacșu, iar Marcel Bîrsan va fi al patrulea oficial la Croația - Scoția, informează frf.ro.

Istvan Kovacs, delegat la Croația - Scoția

Istvan Kovacs va arbitra sâmbătă seară meciul dintre Croația și Scoția, din Grupa A1, în Liga A ,din Nations League. Alături de cele două țări mai fac parte din grupă Portugalia și Polonia.

Portugalia are 6 puncte după primele 2 etape, Croația și Polonia câte 3, iar Scoția nu are niciun punct acumulat.

Presa din Turcia l-a criticat pe Istvan Kovacs după Lille - Fenerbahce: „Nu mai face parte din această eră, aparține anilor '80”

Istvan Kovacs a arbitrat meciul din play-off-ul Champions League dintre Lille și Fenerbahce, încheiat cu scorul de 2-1. Centralul din Carei a fost criticat vehement de către turci la finalul partidei. Jurnaliștii turci s-au declarat nemulțumiți de arbitrajul lui Kovacs. Aceștia nu au făcut referire la o anumită fază, ci la maniera în care a condus partida. Consideră că stilul acestuia de a arbitra nu mai este potrivit vremurilor actuale.

„Istvan Kovacs, în opinia mea, este depășit în ceea ce privește controlul meciului, întrerupe fluiditatea partidelor cu deciziile sale.

A arbitrat rău în Cehia - Turcia, a fost rău și ieri. Acest tip de arbitraj, cu atât de multe întreruperi, nu mai face parte din această eră, aparține anilor '80”, a spus analistul turc Ugur Meleke, conform sportx.com.

Kovacs nu a scăpat nici de criticile celor de la fanatik.com: „Arbitrul român a continuat în aceeași manieră ca la EURO. Nu au fost decizii standard. Câteodată a considerat faulturi când nu erau și invers. Norocul său este că nu au fost faze importante”.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.