Liga 1

Secretul lui Gică Popescu la 57 de ani: „Mă simt excepțional, am o voință extraordinară!”

Articol de Alexandru Stanciu  —  miercuri, 09 octombrie 2024

Gică Popescu și-a dezvăluit secretul longevității în ziua în care a împlinit 57 de ani. Fostul căpitan al Barcelonei a declarat că sportul este în continuare prioritar în viața lui.

De asemenea, fostul component al „Generației de Aur” nu neglijează alimentația și odihna, lucruri pe care le consideră elementare.

Secretul lui Gică Popescu la 57 de ani: „Mă simt excepțional, am o voință extraordinară!”

Mă simt mai tânăr, mă simt excepțional, nu m-am simțit niciodată mai în formă. Sportul, odihna, alimentația sunt prioritare, nimic special. Am o voință extraordinară, după atâția ani de sport continui să-l practic.

Toți prietenii îmi spun că stau toată ziua în sala de forță, că toată ziua fac sport. Când aveam contract de fotbalist puteam să-mi schimb garderoba, acum nu mai pot, trebuie să mă mențin la fel”, a declarat Gică Popescu la emisiunea „Fotbal Club” de la Digi Sport.

Gică Popescu, reacție după ce n-a fost invitat la inaugurarea academiei Barcelonei în București: „Într-o normalitate corectă, trebuia să fim acolo”

„N-aveam de ce să mă supăr (n.r. că nu a fost invitat la inaugurarea academiei Barcelonei, la care a fost prezent Joan Laporta). Ne-am văzut a doua zi, la Guvern. Ar fi trebuit să fiu invitat acolo, știam că mă voi vedea azi cu Laporta la Guvern.

Într-o normalitate corectă și eu și Gică (n.r. Hagi) trebuia să fim acolo, suntem singurii jucători români care au jucat la Barcelona. Habar n-am de ce nu am fost invitați, puteam să fie cea mai mare rivalitate (n.r. între Hagi și Popescu și organizatorii evenimentului), trebuia să fim acolo.

Noi suntem cei care am jucat la Barcelona. Am discutat (n.r. cu Laporta), ne-a invitat și pe mine și pe Gică (n.r. Hagi) la sărbătorirea a 125 de ani a clubului Barcelona.

(n.r. Laporta și Ciolacu) au vorbit chestiuni de fotbal, fiecare se laudă cu ce are. Ei au tradiție, sunt mai mult decât un club. Noi am vorbit despre performanțele recente, ce dorim să facem, faptul că dorim să investim în infrastructura sportivă, chestii protocolare.

L-am felicitat pe Laporta pentru întoarcerea la origini, la ceea ce a adus Cruyff când a ajuns la Barcelona. Producerea de jucători la academia clublui, lucru care se pierduse la un moment dat”, a mai declarat Gică Popescu la aceeași emisiune.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.