Liga 1

Botoșani - FCSB și Oțelul - CFR au fost reprogramate! Când se vor disputa restanțele din Superliga

Botoșani - FCSB

Articol de Romeo Ene  —  miercuri, 09 octombrie 2024

Liga Profesionistă de Fotbal (LPF) și deținătorul de drepturi TV au anunțat programul meciurilor restante din Superliga. Este vorba despre Botoșani - FCSB și Oțelul Galați - CFR Cluj.

Așadar, restanța din etapa 4 dintre Botoșani și FCSB se va disputa joi, 21 noiembrie, de la ora 20:00. De cealaltă parte, duelul dintre Oțelul Galați și CFR Cluj, din etapa 6, se va disputa luni, 11 noiembrie, de la 20:00.

Botoșani - FCSB și Oțelul Galați - CFR Cluj, reprogramate

Ambele dueluri vor fi liveTEXT pe GSP.ro și televizate de Prima Sport și Digi Sport

Botoșani se află în acest moment pe locul 15 în Superliga, cu 11 puncte după 11 etape. FCSB este pe 7, cu 16. Partida dintre FC Botoșani și FCSB, care ar fi trebuit să se dispute sâmbătă, 3 august, de la ora 22:00, a fost amânată.

Partida cu moldovenii ar fi trebuit să aibă loc cu trei zile înaintea primei manșe din turul trei de Liga Campionilor, unde campioana en-titre a întâlnit-o pe Sparta Praga.

Reprogramarea acestui joc s-a făcut la solicitarea clubului FCSB și are acordul clubului organizator, FC Botoșani”, nota LPF.

Partida dintre Oțelul Galați și CFR Cluj a fost amânată la cererea clubului din Ardeal. La câteva zile distanță, CFR a jucat în play-off-ul Conference League cu Pafos. Trupa lui Dan Petrescu a fost eliminată.

Darius Olaru e el și restul lumii, dar asta nu înseamnă să nu îl cert. Eu trebuie să îl cert ca să nu mai facă data viitoare. Pentru ce să piardă mingea? Pentru ce vrei să dai pase decisive? Pentru ce să mai obosească echipa când poți să pasezi? De ce să le mai dai mingea adversarilor? Eu când îl văd pe Bîrligea că scapă, nu am nicio emoție că dă în portar, eu știu că dă gol.

- Gigi Becali, patron FCSB

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.