Fotbal

A spus „pas” antrenamentului naționalei dintr-un motiv mai puțin obișnuit: „Am luptat până la sfârșit”

Joao Palhinha / Foto: Imago

Articol de Aurelian Botezatu  —  joi, 10 octombrie 2024

Joao Palhinha, 29 de ani, trece printr-o perioadă foarte dificilă, după ce tocmai s-a despărțit de soție - dezvăluie cotidianul portughez A Bola.

Reprezentativa Portugaliei se pregătește pentru meciurile cu Polonia (12 octombrie) și Scoția (15 octombrie) din Nations League. De marți, fără Joao Palhinha.

Acuză separarea de soția sa, cântăreața Patricia Palhares

Cotidianul A Bola dezvăluie că mijlocașul defensiv în vârstă de 29 de ani i-a solicitat selecționerului Roberto Martinez o pauză, „din motive personale”. El tocmai s-a despărțit de soția sa, Patricia Palhares, și acuză din plin șocul. Cântăreața este gravidă cu al doilea lor copil - mai scrie publicația amintită.

Patricia a șters toate fotografiile cu mijlocașul lui Bayern de pe profilul ei de Instagram și a postat recent poze în care apare doar ea, însărcinată. Palhinha a confirmat chiar el separarea, indirect: „Am luptat pentru căsnicia mea până la sfârșit...”

Joao Palhinha n-a reușit să devină titular la Bayern

Internaționalul portughez n-o duce bine nici la Bayern. Transferat vara trecută, de la Fulham, pentru 51 de milioane de euro, el n-a reușit să-și facă loc în primul unsprezece.

Antrenorul Vincent Kompany îi preferă pe postul său pe Joshua Kimmich și pe Alexandar Pavlovic, astfel că Palhinha a adunat minute (154 în 6 meciuri oficilale) mai mult venind de pe banca de rezerve. Singura partidă în care a jucat 90 de minute a fost cu Holstein Kiel, 6-1, în Bundesliga.

Joao Palhinha: „Suntem abia la început”

În ciuda situației dificile pe care o traversează la noul său club, Palhinha strânge din dinți. „Nu mă interesează discuțiile despre dacă aș putea să-mi pierd răbdarea. Ceea ce se spune sau se interpretează din afară nu este important.

Sunt în acest club mare pentru că cred în mine. Au fost multe momente în cariera mea în care s-au spus lucruri de genul acesta: Va reuși? Va avea timp de joc? Suntem abia la început”, declara recent internaționalul portughez, într-un interviu acordat revistei Sport Bild.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.