Liga 1

Mihai Lixandru, primul mesaj după operație: „Mă întorc curând pe teren!”

+11 Foto
Mihai Lixandru, primul mesaj după accidentare. Foto: Instagram

Articol de Sebastian Vasile  —  joi, 10 octombrie 2024

Mihai Lixandru (23 de ani), mijlocașul defensiv al campioanei României, a oferit prima declarație după accidentarea gravă pe care a suferit-o în partida de la Salonic, cu PAOK (1-0).

Mihai Lixandru s-a accidentat grav înainte de pauza meciului cu PAOK din Europa League și a părăsit terenul pe targă. Malcom Edjouma l-a înlocuit în minutul 45+6.

Mijlocașul defensiv a suferit o ruptură a ligamentului încrucișat și a fost deja operat la clinica Vila Stuart din Roma, de către doctorul Pier Paolo Mariani.

Mihai Lixandru, optimist după operație: „Mă întorc curând!”

Lixandru a transmis primul mesaj după accidentarea suferită la partida din Europa League. Mijlocașul le-a mulțumit fanilor pentru susținerea acordată prin intermediul unei postări pe contul său de Instagram.

„Mă întorc curând pe teren! Vă mulțumesc mult pentru mesajele și gândurile bune!” a fost mesajul lui Lixandru pentru fani.

Când poate reveni pe teren Mihai Lixandru

Deși această accidentarea poate scoate din circuit un jucător un an întreg, cei de la FCSB sunt optimiști.

După ce Lixandru a ieșit din operație, Mihai Stoica a anunțat că mijlocașul ar urma să joace din nou peste 5 luni.

Mihai Lixandru trăiește un deja-vu, doar că de această dată accidentarea este mult mai gravă. Fusese convocat în premieră la națională pentru meciurile cu Lituania (3-1) și Kosovo (3-0), dar s-a accidentat în partida cu UTA, scor (2-0), și nu a putut merge la lot. A lipsit atunci în următoarele două partide de campionat și a revenit în partida cu RFS (4-1), din Europa League.

Mihai Lixandru a primit o mărire de salariu după accidentare

Gigi Becali (66 de ani), patronul de la FCSB, a dezvăluit că i-a mărit salariul mijlocașului Mihai Lixandru (23 de ani).

„Lixandru e pierdere mare, îmi pare rău de el. Dar nu stăm noi în Lixandru. Dar noi nu mai jucăm cu doi închizători în campionat, jucăm cu Olaru și Tănase interi. După meci m-am dus la MM și i-am zis că de mâine îi mărim contractul lui Lixandru, asta am vrut să fac pentru el. I-am făcut 12.000, avea vreo 7.000-8.000 de euro pe lună. Toată echipa era de față acolo”, a declarat Gigi Becali, la Fanatik.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.