Liga 1

Zamalek, reacție imediată după decizia anunțată azi de FIFA în cazul Boupendza: „Poziția noastră e clară!”

Articol de Alexandru Stanciu  —  joi, 10 octombrie 2024

Zamalek, clubul egiptean cu care Rapid s-a judecat la FIFA pentru Aaron Boupendza (28 de ani), a reacționat după ce FIFA le-a dat dat dreptate giuleștenilor.

Anunțul că FIFA le-a dat dreptate giuleștenilor a fost făcut de Rapid, prin intermediul rețelelor de socializare. Așadar, Boupendza ar putea juca primul meci pentru Rapid, chiar de etapa viitoare, atunci când giuleștenii primesc vizita Farului.

Zamalek, reacție imediată după victoria Rapidului la FIFA: „Continuăm să facem demersurile legale, toată lumea are încredere că avem dreptate”

Zamalek, clubul egiptean care l-a disputat pe Aaron Boupendza cu Rapid, a reacționat imediat după comunicatul celor de la FIFA.

Poziția lui Zamalek este clară, a făcut o plângere împotriva lui Boupendza. Toată lumea se aștepta ca Rapid să primească un document temporar până când cazul se rezolvă, iar noi i-am obținut «cartea verde», așa că poziția noastră e clară.

Zamalek continuă să facă toate demersurile legale necesare pentru a proteja drepturile clubului, iar toată lumea din conducere are încredere că avem dreptate”, a declarat un reprezentant al clubului, potrivit presei din Egipt.

Boupendza, apt de joc pentru Rapid încă din etapa următoare

Rapid a primit hârtie oficială de la FIFA pentru Boupendza. Forul a hotărât că atacantul este jucătorul Rapidului, iar Șumudică poate să-l folosească încă de etapa viitoare. Este o mare victorie pentru Rapid, care s-a aflat într-un litigiu cu formația din Egipt.

De-a lungul carierei sale, Boupendza a fost legitimat la echipe precum Bordeaux, Pau FC, Ajaccio, Tours FC, Fairense, Hatayspor, Al Arabi, Al Shabab și Cincinnati. Internaționalul gabonez cu 35 de selecții și 8 goluri pentru țara sa evolua în SUA din 2023, de când a fost cumpărat de Cincinnati cu 6,5 milioane de euro de la Al Shabab.

Cea mai bună formă a atins-o în sezonul 2020-2021, când a fost golgheterul campionatului Turciei în tricoul lui Hatayspor. A înscris, la acea vreme, 22 de goluri în 36 de meciuri.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.