Stiri extrasport

Fostul director de Formula 1, înapoi în brațele iubitei cu 30 de ani mai tânără?! Indiciile care arată că s-au împăcat

+45 Foto
Flavio Briatore, fostul director de Formula 1, s-ar fi împăcat cu iubita cu 30 de ani mai tânără. Foto: Instagram

Articol de Andra Mocanu  —  joi, 10 octombrie 2024

Elisabetta Gregoraci (44 de ani) și fostul director de Formula 1, Flavio Briatore (74 de ani), pare că au mai dat o șansă relației, după ce s-au despărțit în urmă cu 7 ani. Zvonurile despre o posibilă împăcare între cei doi se intensifică.

Elisabetta Gregoraci (44 de ani) și fostul director de Formula 1, Flavio Briatore (74 de ani), par să fie mai apropiați ca niciodată, alimentând speculațiile despre o posibilă împăcare. Deși cei doi nu au confirmat oficial reîntoarcerea la o relație romantică, presa italiană a remarcat mai multe indicii care sugerează o răsturnare de situație în povestea lor cu multe suișuri și coborâșuri.

FOTO. Flavio Briatore, fostul director de Formula 1, s-ar fi împăcat cu iubita cu 30 de ani mai tânără

Îndrăgostiți inițial în 2006, Elisabetta și Briatore au trăit o căsnicie intensă, marcată de nașterea fiului lor, Nathan Falco, în 2010. După separarea lor din 2017, Briatore a fost văzut frecvent în compania unor femei mult mai tinere, în timp ce Elisabetta și-a găsit alinarea alături de antreprenorul Giulio Fratini, în vârstă de 32 de ani. Însă, relația acesteia cu Fratini pare să fie pe cale de a se termina, potrivit jurnaliștilor italieni, care au observat că Elisabetta nu a mai fost văzută în public cu el de ceva timp.

„Se zvonește că Briatore a făcut din nou o breșă în inima fostei sale soții, Elisabetta Gregoraci”, au scris jurnaliștii italieni. 

Între timp, Elisabetta și Briatore continuă să mențină o relație apropiată, în special datorită fiului lor. Cei doi locuiesc la Monte Carlo, la doar câțiva metri distanță, și sunt văzuți adesea luând masa împreună, complicitatea dintre ei fiind evidentă.

Elisabetta și Briatore sunt văzuți adesea luând masa împreună. Foto: Imago Images

Recent, Elisabetta a făcut o declarație amuzantă într-un interviu, spunând: „Ne-am despărțit? Nu, pentru că nu mi-am dat seama!”, alimentând și mai mult speculațiile despre o potențială reconciliere între ea și Briatore.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.