Liga 1

A intrat în direct și i-a decis soarta lui Marius Șumudică la Rapid: „Am rămas datori”

Dan Șucu și Victor Angelescu

Articol de Romeo Ene  —  joi, 10 octombrie 2024

Victor Angelescu, acționarul minoritar de la Rapid, a vorbit despre situația lui Marius Șumudică (53 de ani), tehnicianul echipei. Acesta a fost reconfirmat în funcție în ciuda eșecului de la Botoșani de etapa trecută, scor 0-2.

Angelescu a explicat faptul că nu a avut loc o ședință la Rapid, însă urmează una pentru a stabili situația unor jucători. Până în iarnă nu va mai pleca niciun jucător de la Rapid, iar atunci se va trage linie și se va stabili clar pe cine mai contează giuleștenii în partea a doua a sezonului.

Victor Angelescu, vot de încredere pentru Marius Șumudică la Rapid: „Nu s-a pus problema de demitere”

Acționarul minoritar de la Rapid a repetat faptul că obiectivul echipei este play-off-ul, iar începutul de sezon i-a determinat pe șefii din Giulești să se teamă. Rapid este în acest moment mai aproape de retrogradare. Trupa lui Șumudică este pe 12, cu 13 puncte acumulate după 12 etape.

Angelescu a abordat inclusiv subiectul Boupendza, după ce FIFA le-a dat câștig de cauză giuleștenilor astăzi în litigiul cu Zamalek.

„E o veste bună (n.r. - răspunsul pozitiv de la FIFA). Ne așteptam să se dea această soluție. E bine că s-a dat destul de repede, e problema celor de la Zamalek dacă o vor contesta. Nu s-a discutat despre plecarea lui Șumudică, din punctul nostru de vedere nici nu s-a pus problema să vorbim despre demiterea antrenorului, nu era un subiect.

Marius Șumudică

Până în iarnă nu va pleca nimeni. Vom vedea în iarnă ce jucători păstrăm, în funcție de rezultate vom vedea ce vom aduce. A fost o oportunitate (n.r. - aducerea lui Alex Dobre). Era liber de contract și ne trebuia un jucător de profilul lui. Avem încredere în el, sperăm să facă o treabă bună.

Trebuie neapărat să câștigăm cu Farul, va fi destul de important. Obiectivul este să intrăm în play-off. Am schimbat obiectivul după acel început prost. Ne temeam de când am schimbat obiectivul (n.r. - posibilitatea ca Rapid să rateze play-off-ul). Noi am rămas datori, n-am arătat bine.

N-am avut o ședință, vom vedea după ce o vom avea ce decizii vom lua, urmează să ne întâlnim”, a declarat Victor Angelescu, la Liga Digi Sport.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.