Liga 1

„«Finish, khalas!»” » Șumudică, reacție antologică la telefon, sunat de un egiptean în legătură cu Boupendza: „Permanent, prietene”

Marius Șumudică // foto: Imago Images

Articol de Daniel Grigore  —  joi, 10 octombrie 2024

În această dimineață, Rapid București a anunțat că FIFA i-a dat dreptate în procesul privind drepturile asupra fotbalistului Aaron Boupendza, disputat cu formația egipteană Zamalek. Antrenorul giuleștenilor, Marius Șumudică, a fost chestionat pe seama subiectului de către un jurnalist egiptean.

„În această dimineață, am primit de la FIFA decizia favorabilă privind legitimarea lui Aaron Boupendza!”, a transmis Rapid astăzi, spre deliciul fanilor care așteaptă debutul jucătorului cu meciuri la Hatayspor, FC Cincinnati și Al Shabab.

În replică, un reprezentant al celor de la Zamalek, clubul egiptean care susține că are un contract deja parafat cu Boupendza, a pretins că tot ce a obținut fotbalistul a fost dreptul temporar de a evolua la Rapid.

Marius Șumudică, sunat de un egiptean pe speța Boupendza: „Este jucătorul Rapidului. «Finish, khalas!»”

Un jurnalist egiptean l-a sunat pe Marius Șumudică, antrenorul Rapidului, pentru o reacție pe subiect. Într-o limbă engleză aproximativă, rapidistul a susținut că Boupendza aparține definitiv Rapidului și că povestea ar fi încheiată.

Permanent, prietene. Zamalek a început din nou cu «temporar, temporar», ca înainte, când ziceau că «niciodată nu va merge la Rapid, niciodată niciodată». Prietene, este jucătorul Rapidului. Final! Khalas (n.r. - în arabă, înseamnă suficient / e gata). Khalas!”, este auzit Șumudică spunând în înregistrarea publicată de WinWin Egypt.

Redăm afirmațiile lui Marius Șumudică și așa cum le-a făcut în dialogul cu jurnalistul egiptean, în limba engleză: „Permanent, my friend, not temporary. They start Zamalek again with «temporary, temporary»... What? Like before. He say «never come Rapid, never never». My friend, it's player from Rapid. Finish. Khalas. Khalas!”.

Cel mai bun sezon al lui Aaron Boupendza, internațional gabonez cu 8 goluri în 35 de apariții internaționale, a fost 2020/2021, atunci când a înscris de 22 de ori în 36 de partide în campionatul Turciei, inclusiv o „dublă” cu Besiktas și 4 goluri într-un 6-0 cu Antalyaspor.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.