Europa League

FCSB, anunț important despre biletele pentru următorul meci din Europa League: „Doar la case și doar cash”

Cei de la FCSB au făcut un anunț cu privire la biletele pentru meciul cu Rangers, care va avea loc la Glasgow joi, 24 octombrie, de la 22:00, în runda cu numărul #3 a grupei unice din Europa League.

Articol de Alexandru Tomuțiu  —  joi, 10 octombrie 2024

Cei de la FCSB au făcut un anunț cu privire la biletele pentru deplasarea cu Rangers, care va avea loc la Glasgow joi, 24 octombrie, de la 22:00, în runda cu numărul #3 a grupei unice din Europa League.

Campioana României a anunțat că există un interes foarte mare din partea fanilor români care vor să facă deplasarea în Scoția. Biletele se vor putea achiziționa doar în format fizic, chiar dacă vor fi luate din România sau direct din Scoția. De asemenea, acestea vor putea fi achitate doar în numerar.

Biletele vor fi disponibile la casele de bilete de pe Bulevardul Basarabia luni, 21 octombrie, în intervalul 12-19. Acestea vor putea fi achiziționate și în ziua meciului, la hotelul Hilton, din Glasgow. Tichetele în sectorul oaspeților vor putea fi achitate atât în lire, cât și în euro. Prețul va fi de 33 de lire sterline sau 40 de euro.

FCSB, anunț despre biletele pentru meciul cu Rangers, din Europa League

„Având în vedere interesul foarte mare al suporterilor noștri din țară, dar mai ales din Diaspora, pentru partida din UEFA Europa League cu Rangers FC, pe care Campionii României o vor disputa pe 24 octombrie, începând cu ora 20:00 (22:00 ora României), la Glasgow, facem următoarele precizări:

- biletele vor fi disponibile luni, 21 octombrie, în intervalul 12:00 - 19:00, la casele de bilete de pe Bulevardul Basarabia.

- aceste vor fi vândute și în ziua meciului, între orele 12:00 și 16:00, la Hotel Hilton, din Glasgow. Din păcate, nu există posibilitatea ca acestea să fie achiziționate online!

- prețul unui bilet este de 33 lire sterline sau 40 euro și se poate achita DOAR în numerar

Vom reveni cu informații suplimentare în situația în care vor apărea modificări ale programului. Vă mulțumim și vă așteptăm alături de noi!”, apare în anunțul făcut de campioană.

Clasamentul din Europa League

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.