Liga 1

Florin Răducioiu și-a ales favorita la titlu în Liga 1: „Merg pe o «bombă»”

Florin Răducioiu/ foto: FRF.ro

Articol de Adrian Duţă  —  vineri, 11 octombrie 2024

Fostul internațional Florin Răducioiu a declarat că vrea ca U Cluj să câștige titlul în Superliga.

U Cluj e liderul din Liga 1 după 12 etape jucate, cu 23 de puncte, 3 peste locul 2, ocupat de Universitatea Craiova. Răducioiu a lăudat jocul lui U Cluj și a declarat că echipa lui Ioan Ovidiu Sabău e una greu de răpus.

Florin Răducioiu, despre campioana din Liga 1: „Merg pe o «bombă»”

„Sincer, aș vrea ca Neluțu Sabău să câștige. E un băiat extraordinar, am o relație de prietenie cu el. Aș vrea ca U Cluj să câștige campionatul anul ăsta. Merg pe o bombă! Îl apreciez foarte mult, e un prieten extraordinar, merită să câștige campionatul.

Este greu, dar nu întâmplător este acolo. Neluțu face o treabă foarte bună, e foarte greu să câștigi împotriva echipei sale. Mă bucur și sper să o țină cât mai mult așa și să câștige titlul”, a declarat Florin Răducioiu, potrivit sport.ro.

Ioan Ovidiu Sabău: „Obiectivul e play-off-ul”

Votat antrenorul lunii septembrie în ancheta GSP, Neluțu Sabău a declarat că obiectivul echipei lui rămâne intrarea în play-off.

„S-a și investit, dar nu în transferuri. Nu avem un superbuget, suntem undeva la locul opt, nouă, dar au crescut așteptările. În momentul de față, nimeni nu mai acceptă, după jocul și rezultatele pe care le-am avut, nu mai acceptă și nu vor accepta să nu ne calificăm în play-off.

Am fost echipă serioasă, disciplinată. Jucătorii și-au pus în valoare calitățile, sportive și umane. N-am decât să fiu mândru de ceea ce am realizat până în momentul de față.

Chiar dacă nu putem spune că ne-am îndeplinit obiectivul. Până la îndeplinirea obiectivului încă mai avem mult de muncă. Dar sunt momente frumoase, trebuie să ne bucurăm de ele”, a declarat Ioan Ovidiu Sabău, într-un interviu pentru Gazeta Sporturilor.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.