Liga 1

Nicolescu, detalii despre incindentul șocant de la Dinamo - Botoșani: „L-am identificat”

Andrei Nicolescu, administratorul special al lui Dinamo

Articol de Adrian Duţă  —  vineri, 11 octombrie 2024

Andrei Nicolescu, administratorul special de la Dinamo, a declarat că suporterul care a aruncat cu un scaun după arbitru la meciul cu Botoșani, scor 2-2, a fost identificat.

Cosmin Bojan, arbitru asistent la Dinamo - Botoșani 2-2, putea fi grav rănit pe „Arcul de Triumf”. O persoană din tribună a smuls un scaun și a aruncat cu el în direcția arbitrului. Obiectul a trecut la doar câțiva centimetri de Bojan. În urma acestul incident, Dinamo a primit o amendă de 10.000 lei

Nicolescu a declarat că incidentul a fost izolat, de neanticipat, iar persoana care a aruncat cu scaunul a fost identificată.

Andrei Nicolescu: „Incidentul a fost izolat, suporterul a fost identificat”

„Eu cred că momentul de trezire a suporterilor dinamovişti a fost regretabilul accident din martie, pe moment nu am realizat cât de grav a fost, pentru că s-a jucat după, dar am avut o campanie de responsabilizare. Aici vorbim de grupurile formate de cei care sunt fani organizaţi.

Acesta a fost un incident izolat, pe care nu aveam cum să îl prevenim. Noi ne-am luat toate măsuriile, noi nu ne-am gândit că cineva putea să rupă un scaun, ne gândim ce puteam să facem, l-am identificat, ăsta e un exemplu de aşa nu, cât impact negativ poate să aibă un suporter inconştient”, a declarat Andrei Nicolescu, potrivit orangesport.ro.

În martie, la meciul dintre Dinamo și UTA, scor 1-0, mai mulți huligani au intrat pe gazon și s-au luat la bătaie. Printre ei au fost și ultrași CSA Steaua, care i-au însoțit pe suporterii arădeni.

După acele incidente, Dinamo și UTA au jucat două meciuri fără suporteri pe stadion.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.