Fotbal

Lovitură pentru Anglia și Arsenal. Bukayo Saka a ieșit accidentat din partida cu Grecia

Bukayo Saka este evaluat de medicii reprezentativei Angliei / Foto: Imago

Articol de Aurelian Botezatu  —  vineri, 11 octombrie 2024

Internaționalul englez a ieșit accidentat în repriza secundă a meciului Anglia - Grecia (1-2), disputat joi seară în Liga Națiunilor.

Bukayo Saka a trebuit să fie înlocuit în debutul reprizei secunde, după ce Vangelis Pavlidis a deschis scorul (min. 49) în meciul câștigat de Grecia, pe Wembley, cu 2-1.

Lee Carsley despre accidentarea lui Saka: „A simțit ceva la picior”

O lovitură pentru Anglia, care, deși a reușit să egaleze prin Jude Bellingham (87), a fost îngenuncheată definitiv de același Pavlidis, în prelungiri (90+4).

După fluierul final, selecționerul interimar al insularilor, Lee Carsley, a vorbit despre accidentarea lui Saka. „Este evaluat. În desfășurarea fazei care a dus la primul gol, se vedea că a simțit ceva la picior”, le-a spus Carsley jurnaliștilor, în cadrul conferinței de presă.

Managerul lui Arsenal, Mikel Arteta, îl are indisponibil și pe Martin Odegaard

Atacantul lui Arsenal s-a așezat imediat pe gazon și a făcut semn echipei medicale. Accidentarea lui e o lovitură atât pentru naționala Albionului, care duminică va întâlni reprezentativa Finlandei, cât și pentru „tunari”.

Managerul Mikel Arteta mai are un jucător important indisponibil. Luna trecută, el l-a pierdut pe Martin Odegaard, care s-a accidentat la gleznă în cursul unui meci disputat cu naționala Norvegiei în Austria.

 Odegaard a ratat meciurile din Premier League cu Tottenham, Manchester City, Leicester și Southampton, dar și pe acelea din Champions League cu Atalanta și Paris Saint-Germain. Nici acum nu e refăcut, iar data revenirii sale pe teren este încă în ceață.

Revine Harry Kane cu Finlanda

În ceea ce-l privește pe Saka, încă nu-i clar cât de gravă este leziunea musculară suferită. În funcție de aceasta se va decide și dacă mai e cazul să facă deplasarea în Finlanda.

Carsley va putea conta, în schimb, pe Harry Kane. Accidentat în cursul meciului de campionat susținut la Frankfurt, Cu Bayern Munchen (3-3), căpitanul Angliei n-a fost utilizat deloc în meciul cu Grecia. Selecționerul a preferat să-l menajeze, chiar dacă medicii îi dăduseră undă verde.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.