Nationala

El ar putea fi marea surpriză a lui Mircea Lucescu la următoarele acțiuni ale naționalei: „O să meargă să îl vadă!”

Mircea Lucescu

Articol de Laura Șoica  —  vineri, 11 octombrie 2024

Mihai Stoichiță (70 de ani), directorul tehnic al FRF, a dezvăluit că Mircea Lucescu (79 de ani) o să meargă să îl vadă pe Raul Florucz (23 de ani), extrema dreapta de la NK Olimpija.

În trecut s-a mai discutat despre posibilitatea ca Raul Florucz să fie convocat la echipa națională, însă acum Mihai Stoichiță a dezvăluit că acesta prezintă o țintă importantă și chiar Mircea Lucescu va merge să îl vadă cum joacă.

Atacantul evoluează la multipla campioană a Sloveniei, Olimpija Ljubljana. Acesta joacă și în grupele Conference League alături de echipa sa. El s-a născut la Linz, are și cetățenie austriacă, dar părinții lui sunt români.

Mihai Stoichiță: „O să meargă să îl vadă”

„Vrem să vedem un fotbalist străin care poate fi român, Raul Florucz. E un marcator la echipa de pe primul loc din Slovenia, Slovenia participantă la Euro, care s-a calificat ca și noi din grupe. E de origine română, cu părinți români, dar cu cetățenie austriacă.

(n.r. – Îl place și Mircea Lucescu?) Îl știe bine. O să meargă să îl vadă. El hotărăște. L-a văzut”. Întrebat dacă fotbalistul ar vrea să joace pentru România, Stoichiță e ferm: „Da. Ultima dată am vorbit cu el aseară după meci, am vorbit și ieri dimineață. Nu era sigur că intră că se lovise etapa trecută. Dar a intrat titular și a jucat vreo 73 de minute”, a declarat Mihai Stoichiță, conform fanatik.ro.

Raul Florucz a jucat pentru LASK, Sesvete Zagreb, Lokomotiva Zagreb, Jarun. Fotbalistul de 23 de ani este cotat cu 700.000 de euro pe Transfermarkt.

În acest sezon, Raul a jucat 13 meciuri în toate competițiile pentru Olimpija Ljubljana, iar în această a reușit să marcheze 6 goluri și să ofere 2 pase decisive.

Raul Florucz a jucat trei meciuri la naționala Under 19 a Austriei, toate în 2020.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.