Liga 2

FCU Craiova riscă să fie depunctată și exclusă din campionat! » Lovitură după lovitură pentru Adrian Mititelu

Adrian Mititelu

Articol de Adrian Duţă, Laura Șoica  —  vineri, 11 octombrie 2024

FCU Craiova riscă să fie exclusă din Liga 2. Echipa lui Adrian Mititelu a pierdut un proces cu Dan Vasilică, fostul preparator fizic al clubului.

Vasilică a dat în judecată FCU Craiova din cauza unor restanțe financiare și a avut câștig de cauză. Trebuie să primească 15.000 de euro. Potrivit Fanatik, dacă Mititelu nu-i plătește lui Vasilică suma respectivă în decurs de 90 de zile, atunci FCU Craiova va fi exclusă din campionat.

Echipa olteană va fi depunctată cu câte 2 puncte la interval de 15 zile, dacă nu îi plătește datoria lui Dan Vasilică, potrivit sursei citate. Preparatorul fizic a plecat de la FCU Craiova în februarie 2024, iar acum lucrează la CSM Tg. Jiu. Termenul la care trebuie făcută dovada plății este de 6 noiembrie 2024.

FCU Craiova riscă să fie exclusă din campionat

Vasilică nu e singura persoană care ar avea de primit bani de la Adrian Mititelu. Potrivit sursei citate, Aurelian Chițu, Marcel Pușcaș, Vlad Achim și Eduard Zelgin ar mai trebui să primească restanțe financiare de la patronul echipei oltene. Acesta ar avea de scos din buzunar aproximativ 100.000 de euro.

„Respinge excepția lipsei calității procesuale active a AFAN, ca fiind lipsită de obiect. Respinge excepția lipsei calității de reprezentant a AFAN, ca neîntemeiată. Respinge excepția nulității cererii, ca fiind neîntemeiată.

Sancționează debitorul FCU 1948 Craiova Fotbal Club SA cu penalitate de 3000 lei și acordă un termen de grație de 5 zile pentru executarea integrală a obligațiilor de plată conform art. 85 din RD coroborat cu art. 24 lit. C al. 1. a din RSTJF, față de creditorul Vasilică Dumitru.

Acordă termen în data de 06.11.2024, ora 15.00, dată la care debitorul FCU 1948 Craiova Fotbal Club SA să prezinte dovada plății față de creditorul Vasilică Dumitru conform Hotărârii nr. 271/CL/09.05.2024 rămasă definitivă prin decizia nr. 28/CR/25.07.2024 pentru a evita interzicerea dreptului de a transfera și/sau legitima jucători în calitate de club cesionar și depunctarea” , se arată în decizia comisiei.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.