Fotbal

Erling Haaland înscrie pe toate fronturile. Cifre senzaționale și un anunț

Erling Haaland face marele anunț. În curând va deveni tată / Foto: Imago

Articol de Aurelian Botezatu  —  vineri, 11 octombrie 2024

Golgheterul Norvegiei a marcat două goluri la 3-0 cu Slovenia, în Liga Națiunilor, și a dezvăluit într-un mod inedit că iubita sa este gravidă.

Erling Haaland scrie istoria. Cu „dubla” din meciul contra Sloveniei (3-0), atacantul lui Manchester City a devenit golgheterul alltime al Norvegiei.

Erling Haaland a doborât un record vechi de 87 de ani

El a bifat golurile cu numerele 33 și 34 la naționala scandinavă și astfel l-a depășit în clasament pe compatriotul Jorgen Juve, rămas la 33. Haaland, 24 de ani, a reușit această performanță în doar 36 de meciuri.

„Este un record fabulos, istoric. Sunt fericit, este o realizare fantastică și mai am mulți ani în față, de care vreau să mă bucur”, a comentat golgheterul norvegian doborârea unei borne ce rezistase 87 de ani.

Și la echipele de club pe la care a trecut, Haaland a fost extrem de productiv. Pentru RB Salzburg a marcat 29 de golurri în 27 de partide disputate, la Borussia Dortmund a bifat 86 în 89 de meciuri, iar pentru Manchester City a înscris deja 101 goluri în 108 partide!

Iubita lui Erling Haaland așteaptă primul lor copil

Norvegianul a captat atenția și după fluierul final al meciului cu Slovenia. El și-a băgat o minge sub tricou, în zona abdomenului, și degetul în gură, sugerând astfel că în curând va deveni tată.

Isabel, iubita lui Erling Haaland

Alături de fotografia postată pe Instagram a pus emoji simbolizând un copil și „coming soon” (vine curând). Pe Isabel Haugseng Johansen, iubita lui, Erling a cunoscut-o la Academia lui Bryne, la care au început fotbalul amândoi.

Erling și Isabel sunt iubiți din perioada Dortmund

El a fost admis la clubul norvegian la vârsta de 5 ani și a petrecut acolo mai mult de un deceniu, înainte de a se transfera la RB Salzburg, apoi la Dortmund și la Manchester City.

Relația lui Haaland cu Isabel a devenit serioasă în timpul periodei în care el a jucat la Borussia Dortmund. Apoi, la Manchester, ei s-au mutat împreună, într-un apartament din nordul orașului. Ea a și fost prezentă la sărbătoarea organizată în primăvară, după ce City și-a adjudecat titlul în Premier League.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.