Tenis

Ion Țiriac i-a trimis o scrisoare de suflet lui Rafa Nadal: „Una dintre cele mai bune decizii pe care le-am luat vreodată”

Ion Țiriac, alături de Rafael Nadal/ foto Imago Images

Articol de Adrian Duţă  —  vineri, 11 octombrie 2024

Ion Țiriac (85 de ani) i-a transmis o scrisoare emoționantă lui Rafael Nadal (38 de ani), după ce

Nadal va juca ultima dată în noiembrie, la Cupa Davis. Se va retrage chiar în Spania, la Malaga, acolo unde se desfășoară ultima competiție la care va juca.

Țiriac i-a transmis lui Nadal o scrisoare emoționantă, în care i-a transmis că va fi mereu alături de el, potrivit Gândul.

Ion Țiriac, scrisoare pentru Rafael Nadal:

Rafa… dragul meu prieten,

Vreau să îți scriu această scurtă scrisoare care, din păcate, nu poate să descrie ceea ce ai însemnat pentru mine, pentru copii, pentru fani și pentru lumea sportului nostru. Dăruirea, sacrificiul și respectul față de joc, pe teren și în afara terenului, de care ai dat dovadă timp de două decenii, sunt unice și nu vor fi niciodată depășite.

Ești un prieten pentru mine și, ca prieten, pot spune că lumea sportului are o datorie față de tine, datorie  care nu poate fi plătită în bani sau titluri, ai dus totul la un alt nivel. Una dintre cele mai bune decizii pe care le-am luat vreodată este să-i fi dat unui tânăr spaniol cu ​​păr lung și aspect unic chiar în primul an un wildcard la Madrid și mă voi mândri și pentru asta. Prietene, ai numărul meu și voi fi mereu acolo pentru tine.

Ion

Rafa Nadal a anunțat că se retrage

Chinuit de accidentări în ultimii doi ani, Nadal a anunțat că va renunța la tenis în noiembrie, la 38 de ani. Lasă în urmă o carieră legendară, cu 22 de trofee de Grand Slam, dintre care 14 la Roland Garros.

„Sunt aici pentru a vă anunța că mă retrag din tenisul profesionist. Sunt foarte încântat de faptul că ultimul meu turneu va fi Cupa Davis, acolo unde voi reprezenta țara mea.Una dintre primele mele mari bucurii ca jucător profesionist a fost finala de la Sevilla din 2004”, a transmis Nadal.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.