Nationala

Elias Charalambous, avertisment din Cipru înainte de meciul cu România: „Veți avea probleme dacă veți face asta!”

Elias Charalambous FOTO: Ionuț Iordache (GSP)

Articol de Ionuţ Iordache, Adrian Duţă, George Nistor  —  vineri, 11 octombrie 2024

Elias Charalambous, antrenorul de la FCSB, a vorbit despre meciul dintre Cipru și România, din Liga Națiunilor. Partida are loc sâmbătă, de la ora 21:45, liveTEXT pe GSP.ro.

Cipriotul de pe banca FCSB-ului i-a avertizat pe elevii lui Mircea Lucescu să nu o ia de sus pe adversara de sâmbătă. Charalambous a oferit un interviu presei din România în Cipru, cu o zi înainte de meciul din Liga Națiunilor dintre România și naționala cipriotă.

+22 Foto
Elias Charalambous FOTO: Ionuț Iordache (GSP)

La duelul cu „tricolorii”, Cipru va avea un nou selecționer pe bancă, pe Sofronis Avgousti.

VIDEO. Elias Charalambous, interviu înainte de Cipru - România

„În primul rând, vă urez bun venit în Cipru. Sper să vă bucurați de ședere, de soare și de vremea frumoasă. Cipru e o națională care nu s-a descurcat prea bine în ultimii ani. Acum are un nou selecționer care debutează la acest meci. Va fi dificil. România va avea probleme dacă va crede că are un adversar slab în față.

Mereu le spun și jucătorilor mei că vor avea probleme dacă nu dau 100%. Toată lumea știe câte a realizat Mircea Lucescu în carieră, probabil e cel mai bun antrenor român din toate timpurile. România are jucători care vin din cele mai importante campionate din România. Așa ne dăm seama de valoarea naționalei României.

Nu am vorbit cu nimeni din Cipru, cred că noul selecționer nu a avut timp să mă contacteze. Cu toate că avem o relație bună, probabil nu a avut timp să mă sune. Cipru e țara mea și îmi voi susține țara. E normal. Dar voi fi fericit și pentru jucătorii mei. Mă știți bine, mă vedeți săptămânal. Îmi place să trăiesc în România, mă simt bine.

Sentimentele mele sunt puțin date peste cap. Cu voi mă văd săptămânal, parcă vă cunosc de câțiva ani. Mă bucur mult că sunteți aici”, a declarat Elias Charalambous.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.