Nationala

Mesaj surprinzător dinspre FRF, înainte de Cipru - România

Antrenament România, 7.10.2024/ foto: Cristi Preda (GSP)

Articol de Adrian Duţă  —  vineri, 11 octombrie 2024

Mihai Stoichiță, directorul tehnic de la FRF, a declarat că un egal al naționalei României cu Cipru nu va fi considerat un rezultat negativ.

România joacă sâmbătă, de la ora 21:45, în deplasare cu Cipru. „Tricolorii” sunt lideri în grupa 2 din Liga C și sunt favoriți împotriva ciprioților. Însă Mihai Stoichiță nu vede cu ochi răi o remiză cu naționala care se află pe locul 3 în grupa noastră.

Mihai Stoichiță: „Nu ar fi niciun eșec dacă facem egal cu Cipru”

„Părerea mea e că nu e niciun eșec dacă facem egal. Dacă câştigăm în Cipru, mergem în Lituania. Nu mă gândesc la un meci nul, nu sunt meschin, vreau să-l câştigăm, dar şi un meci egal dacă va fi, nu e niciun eşec.

Am văzut şi Lituania la Bucureşti, foarte bine chiar, în unele momente a jucat mai bine decât noi, să fim corecţi.

Chiar m-am uitat la antrenamente, toţi concentraţi, toţi mobilizaţi de către Lucescu. E bine, merge bine totul, după părerea mea. Să-i batem pe cei din Cipru, şi după ne gândim şi la Lituania. Primul meci e cel mai important, e o obişnuinţă pentru toată lumea, pe acesta să-l câştigăm. După, din nou cu moral, cu atmosferă bună, mergem în Lituania.”, a declarat Mihai Stoichiță, potrivit Antena Sport.

La 3 zile după meciul cu Cipru, România se va deplasa în Lituania. În ultimele două runde, „tricolorii” vor juca acasă cu Kosovo și Cipru.

Naționala lui Mircea Lucescu e pe primul loc în grupa 2 din Liga C, cu maximum de puncte. România a câștigat în primele două etape cu Kosovo, scor 3-0, și cu Lituania, scor 3-1.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.