Campionate

Julian Alvarez s-a mutat din cauza regelui Juan Carlos I! Casa devenise loc de „pelerinaj”

Julian Alvarez, în tricoul lui Atletico / Foto: Imago

Articol de Aurelian Botezatu  —  vineri, 11 octombrie 2024

Campion mondial cu Argentina, Julian Alvarez (24 de ani) s-a transferat în vară de la Manchester City la Atletico Madrid.

După transferul la Atleti, Alvarez și-a căutat o zonă a Madridului în care să aibă cât maai multă liniște și intimitate. Iar când a văzut o casă care i-a plăcut în Boadilla del Monte a închiriat-o imediat și s-a mutat acolo împreună cu partenera sa de viață, Emilia Ferrero.

Julian a rupt contractul de închiriere din cauza „pelerinajului” jurnaliștilor și curioșilor

Totul a fost ok până la finele lui septembrie, când în revista olandeză „Privé” au apărut mai multe fotografii de arhivă în care, chiar în fața casei, poate fi văzut fostul rege al Spaniei, Juan Carlos I, împreună cu actrița Barbara Rey.

Fosta casă a actriței Barbara Rey pe care Julian Alvarez o închiriase în vară

Atitudinea acestora este afectuoasă și complice, iar într-o poză chiar se sărută! Preluate și de publicațiile spaniole, fotografiile au făcut vâlvă, astfel că jurnaliștii iberici și curioșii au dat buzna să vadă conacul din Boadilla del Monte. „Pelerinajul” acestora l-a deranjat atât de tare pe Alvarez încât noul atacant al lui Atletico a decis să se mute.

Casa a aparținut actriței Barbara Rey, amanta fostului rege al Spaniei, Juan Carlos I

Iar potrivit „Informalia”, s-a mutat la o altă adresă exclusivistă din zonă, situată la câțiva kilometri de conacul „bântuit”. Conac ce a aparținut chiar Barbarei Rey, dar pe care, din cauza problemelor financiare, actrița l-a vândut în 2019 la un preț sub nivelul pieței: 690.000 de euro.

Barbara Rey și fostul suveran al Spaniei, Juan Carlos I

Potrivit publicațiilor de profil, proprietatea are acum o valoare de piață de 1,2 milioane de euro, cu potențial de creștere după apariția pozelor cu Rey și regele Juan Carlos I.

Fotografiile au fost „livrate” revistei Privé” chiar de fiul actriței, Angel Cristo, care a vrut să se răzbune astfel pe mama sa pentru relația amoroasă pe care a avut-o cu fostul suveran al Spaniei.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.