Liga 2

Eliminată din Cupă și fără drept de promovare, echipa din Liga 2 continuă să facă achiziții

CSA Steaua - Corvinul Hunedoara/ foto: Facebook Corvinul

Articol de Laura Șoica  —  vineri, 11 octombrie 2024

Anton Heleșteanu, directorul sportiv al celor de la Corvinul Hunedoara, a dezvăluit că echipa a făcut două transferuri. I-a luat gratis pe Predrag Vladic (25 de ani, atacant) și Kristijan Ackovski (26 de ani, mijlocaș defensiv).

Corvinul a rămas fără un obiectiv mare în acest sezon, câștigătoarea Cupei din sezonul trecut a fost deja eliminată din competiție de către FC Argeș, scor 0-2, și nici nu a obținut dreptul de promovare în Superligă.

Vladic a jucat ultima dată la Simm-Bau, în Bosnia, unde a marcat 17 goluri în 28 de meciuri. De-a lungul carierei, a mai evoluat la Kabel Novi Sad, Novi Grad, Mladost Kakanj, Radniki Srem și Zlatibor. Atacantul e cotat la 175.000 de euro pe Transfermarkt.

Kristijan Ackovski, cotat la 125.000 de euro pe Transfermarkt, a mai evoluat ultima dată la FC Shkupi, unde a bifat 43 de meciuri. El e mijlocaș defensiv, dar poate juca și fundaș stânga.

Corvinul continuă să transfere

„Se vor integra și ei. Urmează să îi legitimăm și săptămâna viitoare sperăm să îi avem pe amândoi. Am pierdut tot axul central și aveam nevoie de întăriri. În iarnă vrem să mai aducem un fundaș central. E important să avem doi jucători pe post, să existe competiție între ei.

Concurența naște performanță și asta ne dorim. Ackovski are 120 și ceva de meciuri la prima ligă. Noi l-am adus ca înlocuitor pentru Hrezdac.  Sunt doi jucători care o să ne ajute foarte mult. Am fost cu ei să rezolvăm cu pașapoartele, vize și toate actele. Noi i-am urmărit și ne-au lăsat o foarte bună impresie.

Ne-am luat informații despre ei. Mai vrem să aducem și un atacant. V-am spus, totul este pe construcție, iar de acum avem ca prioritate jucători români. Sperăm ca toți jucătorii noi să se integreze. Să vedem ce facem și cu postul de fundaș dreapta. Noi forțăm ca underi jucători mai tineri decât vârsta”, a spus directorul sportiv al celor de la Corvinul Hunedoara, potrivit Fanatik.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.