Nationala

România U21 a primit gol din corner! Reușită incredibilă în preliminariile EURO

+13 Foto
„Tricolorii” U21 au primit gol din corner în Muntenegru

Articol de Daniel Grigore  —  vineri, 11 octombrie 2024

Naționala U21 a României a încasat gol din corner în prima repriză a meciului cu Muntenegru, penultimul din campania de calificare la EURO 2025.

Elevii lui Daniel Pancu au deschis scorul în meciul disputat la Niksic, Louis Munteanu reușind să-l învingă pe Ivezic cu o lovitură de cap în minutul 16.

Din păcate, „tricolorii” au fost în avantaj doar 5 minute, asta pentru că Nikola Janjic a zguduit plasa porții lui Răzvan Sava. Și nu oricum, ci cu o execuție uluitoare, direct din corner!

„Tricolorii” au primit gol din corner în Muntenegru

Janjic, extremă legitimată la Sutjeska Niksic, în prima ligă din Muntenegru, a ales o execuție cu efect și boltă. Mingea a început să coboare în momentul potrivit și s-a oprit în plasa laterală a porții, cu Sava incapabil să respingă.

Românii n-au acuzat golul încasat și au revenit în avantaj la numai 6 minute distanță. Servit de Octavian Popescu în careul advers, Louis Munteanu a ales o finalizare la firul ierbii, un șut fără multă forță, dar plasat ideal. Imediat după, vârful de la CFR Cluj și-a îndemnat colegii la calm.

  • „Tricolorii” au început etapa pe locul 3 în grupa E de calificare, cu 16 puncte, unul sub liderul Elveția și la fel de multe ca Finlanda, locul 2, numai că nordicii au avantaj la meciurile directe, 0-1 în tur, 2-0 la retur.
  • La Campionatul European se califică direct câștigătoarele de grupă, plus cele mai bune 3 formații de pe locul 2. Celelalte 6 echipe de pe 2 vor disputa un baraj pentru prezența la turneul final din Slovacia.
Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.