Nationala

Louis Munteanu-show în preliminarii » Căpitan la U21, atacantul CFR-ului a înscris primul hat-trick al carierei!

Louis Munteanu a înscris 3 goluri în Muntenegru U21 - România U21

Articol de Daniel Grigore  —  vineri, 11 octombrie 2024

Cu banderola de căpitan pe braț, Louis Munteanu, 22 de ani, a înscris 3 goluri în meciul dintre reprezentativele U21 ale Muntenegrului și României, câștigat de „tricolori” cu 6-2.

O jumătate dintre golurile reușite de România la Niksic au avut semnătura lui Munteanu. Atacantul CFR-ului, lăsat la U21 pentru acțiunea din această lună, decisivă în calificarea la Campionatul European de anul viitor, a reușit astăzi primul hat-trick al carierei.

Munteanu a punctat în ambele reprize ale partidei de la Niksic. În minutul 16, a înscris cu capul din 6 metri, după ce s-a strecurat în spatele fundașilor adverși. 11 minute mai târziu, a dus scorul la 2-1 pentru „tricolori” cu un șut din interiorul careului mare, la firul ierbii, o execuție fără multă forță, dar plasată excelent.

Munteanu-show în preliminarii » Atacantul CFR-ului, hat-trick în Muntenegru - România U21

Munteanu și-a desăvârșit hat-trick-ul în repriza secundă, minutul 74. Și în ce mod! Louis a înscris din voleu, de la 17 metri de poartă, o execuție la care a preferat din nou plasamentul în detrimentul forței.

La patru minute distanță, Munteanu i-a lăsat locul pe teren lui Vladislav Blănuță. Cu golurile de astăzi, vârful din Gruia a ajuns la 5 reușite în această campanie de calificare.

  • După acest succes, România conduce grupa, în așteptarea meciului de astăzi dintre Elveția și Finlanda (ora 21:00). „Tricolorii” au 19 puncte, două peste elvețieni, 3 peste finlandezi.
  • În ultima rundă, România o va înfrunta pe teren propriu pe Elveția.
  • La Campionatul European se califică direct câștigătoarele de grupă, plus cele mai bune 3 formații de pe locul 2. Celelalte 6 echipe de pe 2 vor disputa un baraj pentru prezența la turneul final din Slovacia.
Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.