Liga 1

FCSB l-a ratat pe titularul din Superligă! Oferta a fost refuzată: „Nu se poate să plătim atât!”

Lukas Zima, în acțiune // foto: Imago Images

Articol de Daniel Grigore  —  vineri, 11 octombrie 2024

FCSB a făcut o ofertă pentru portarul ceh Lukas Zima, în vârstă de 30 de ani. Petrolul Ploiești a refuzat suma propusă de campioană, conform spuselor lui Mihai Stoica, președintele Consiliului de Administrație al clubului.

FCSB a încercat să-l aducă pe cehul Lukas Zima, unul dintre cei mai apreciați portari din Superligă. În acest sens, roș-albaștrii au făcut o ofertă de 250.000 de euro, refuzată de ploieșteni.

„Lupii galbeni” ar fi vrut dublul sumei, mai ales că goalkeeperul ceh mai are contract până în vara lui 2026.

Oferta FCSB pentru Lukas Zima a fost refuzată: „Nu se poate să plătim 500.000 de euro”

„Am făcut ofertă pentru Zima, am și primit un răspuns. Răspunsul a fost nu, a fost refuzată oferta noastră. 250.000 de euro a fost oferta, nu se poate să dăm 500.000 de euro. Nu am avut un buget pentru portar, până la urmă îl avem pe portarul naționalei României.

Ne trebuie un portar bun, care să-l țină în priză pe Târnovanu și eventual să apere în Cupa României. Chiar le-am spus celor de a Petrolul: «Dom'ne, sunt mulți portari liberi». Luați exemplul lui Siegrist de la Rapid: a venit, a apărat foarte bine. Important e să-i nimerești.

Din nefericire, nu e niciun român pe care poți să-l aduci. Vrem români, a zis și Mircea Lucescu să încetăm cu străinii. Noi folosim foarte mulți jucători români. Asta și vrem, doar că trebuie să-i găsim. Spuneți-mi un portar de 2004/2005, care să fie sub vârstă, pe care să-l putem crește, iar la un moment dat, în criză, să-l și băgăm”, a afirmat MM Stoica.

În finalul lunii septembrie, Claudiu Tudor, președinte la Petrolul, transmitea pentru GSP.ro că Zima nu va pleca pentru mai puțin de 500.000 de euro. „Este cel mai bun portar din România. O spun cu toată modestia și tot respectul pentru Târnovanu”, afrima oficialul Petrolului.

  • Fost internațional ceh de tineret, Lukas Zima a primit 59 de goluri în 52 de meciuri jucate la Petrolul Ploiești. În 18 dintre aceste partide a păstrat poarta intactă.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.