Nationala

Imaginea care a „aprins” Instagramul internaționalilor români aflați în Cipru: „Nu mai încapi în poză, frate!”. Reacția lui Alibec

+16 Foto
Ionuț Nedelcearu / Foto: Instagram

Articol de Tudor Belivacă  —  sâmbătă, 12 octombrie 2024

Imaginea postată de Ionuț Nedelcearu (28 de ani) din sala de forță a stârnit un val de reacții inclusiv printre colegii de la echipa națională aflați în cantonamentul României în Cipru. Stoperul lui Palermo nu a fost convocat de Lucescu la această acțiune.

George Pușcaș, Alex Cicâldău, Denis Alibec și Vasile Mogoș au comentat la postarea lui Ionuț Nedelcearu de pe Instagram. Poza postată dintr-o sală de forță a fost descrisă de fundaș în două cuvinte: „La psiholog”

FOTO: Imaginea postată de „culturistul” Ionuț Nedelcearu l-a făcut pe Cicâldău să-i atragă atenția lui Alibec: „Nu mai zic nimic”

Nedelcearu a postat fotografia în urmă cu 13 ore, iar imediat după ce a fost postată, Vasile Mogoș i-a transmis fundașului de la Palermo: „Nu mai încapi în poză, frate”.

George Pușcaș a comentat și el la postarea internaționalului român. „Calmează-te”, a transmis atacantul din cantonamentul naționalei României din Cipru.

Alexandru Cicâldău a reacționat și el la postarea fostului stoper de la Dinamo. Mijlocașul ofensiv al Craiovei l-a etichetat în comentarii pe Denis Alibec, jucător ce a fost criticat în trecut pentru kilogramele în plus.

Atacantul convocat de Mircea Lucescu pentru acțiunile din Cipru și Lituania a răspuns la comentariul lui Cicâldău cu propoziția: „Nu mai zic nimic”.

Denis Alibec și George Pușcaș sunt singurii dintre cei care au comentat care au prins convocarea lui Lucescu.

Nedelcearu a crescut în academia celor de la Dinamo și a jucat timp de 5 ani în tricoul alb-roșu. A petrecut doi ani la Ufa în Russia, un an la AEK Atena, un an la Crotone, iar din 2022 evoluează la Palermo, unde a ajuns din postura de jucător liber de contract. Pentru Dinamo are cele mai multe meciuri (111 jocuri) și cele mai multee goluri marcate (6 reușite).

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.