Handbal

Rapid are nevoie de puncte în meciul cu Odense din Liga Campionilor: „Să fim cea mai bună versiune a noastră!”

Vipers - Rapid, Liga Campionilor la handbal feminin / FOTO: Imago

Articol de Costi Prună  —  sâmbătă, 12 octombrie 2024

Rapid joacă duminică de la ora 17:00 în Danemarca cu Odense, în etapa a 5-a din Liga Campionilor. Partida va fi transmisă liveTEXT pe GSP.ro și la TV pe Prima Sport și Digi Sport.

După un început bun în Liga Campionilor în care acumulase 3 puncte în primele 2 etape, Rapid a scăzut ritmul și a pierdut meciurile din etapele 3 și 4. Vicecampioana României a ajuns pe locul 6 în grupă și are nevoie de o prestație peste medie în partida de la Odense pentru a face puncte.

„Avem nevoie de cea mai bună versiune a noastră!”

„Cred că va fi un meci dificil, în deplasare, vom întâlni jucătoare care arată în fiecare săptămână cât de periculoase pot fi, conduse de pe banca de un antrenor foarte bun. Totuși, mergem la Odense plini de energie pozitivă pentru că ne dorim puncte. Trebuie să fim concentrați și să arătăm pe teren la ora meciului cea mai bună versiune a noastră.”, a declarat antrenorul David Ginesta, pentru pagina de Facebook a clubului.

David Ginesta, antrenorul Rapidului. Sursă foto: Facebook/ Handbal Rapid București

Rapid a deplasat în Danemarca un lot compus din 18 jucătoare, printre care se află și Eliza Buceschi care a lipsit din echipă în ultimele 2 partide, cu Esbjerg în Liga Campionilor și cu SCM Craiova în campionat. După antrenamentul oficial de astăzi de la Odense, stafful medical va decide dacă Eliza Buceschi va putea juca duminică.

Un prim „7” posibil pentru Rapid: Dujindam, Korșoș, Polman, Fernandez, Janjusevic, Lopez, Kassoma.

Odense a bătut-o pe Esbjerg și o așteaptă pe Rapid!

Odense are 4 puncte după primele 4 etape și este pe locul 4 în grupă, după ce în etapa precedentă a pierdut la Vipers cu 26-28.

În al doilea an din proiectul propus de antrenorul Ole Gjekstad, Odense speră să se califice pentru prima dată în Final Four-ul de la Budapesta și din acest motiv echipa a suferit transformări considerabile. Odense le-a pierdut pe olandezele Bo van Wetering, Dione Housheer și Larisa Nusser, iar în locul lor le-a adus pe Louise Burgaard, Helene Fauske și Lisa Tchapchet.

Miercuri în derby-ul campionatului danez, Odense a reușit s-o învingă pe Esbjerg cu 30-29.

Pentru partida cu Rapid, casele de pariuri o dau favorită pe Odense cu o cotă de 1.28-1.34, în timp ce rapidistele sunt cotate cu 4.00-4.90, pentru o eventuală victorie.

Un prim „7” probabil pentru Odense: Reinhardt, Halilcevic, Hojlund, Hageso, Rushfeldt, Hansen, Aardahl.

Clasamentul grupei B în Liga Campionilor

Clasamentul Grupei B în Liga Campionilor / Foto: Captură de ecran de pe site-ul EHF
Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.