Liga 1

Concluziile anunțate de Nelu Varga, după ședința cu Dan Petrescu și jucătorii

Articol de Laura Șoica  —  sâmbătă, 12 octombrie 2024

Ioan Varga, patronul de la CFR Cluj, este de părere că lucrurile se îmbunătățesc la echipa lui, după ședința pe care a avut-o.

La CFR Cluj a avut loc o ședință după meciul cu UTA, scor 1-3. Echipa avea atunci două remize și o înfrângere consecutive.

După ședință CFR Cluj a avut o victorie în meciul cu Poli Iași, scor 2-1.

Concluziile lui Nelu Varga după ședință

Patronul echipei consideră că lucrurile se îmbunătățesc. La ședință, jucătorii i-au promis lui Vargă că își vor schimba atitudinea și vor da totul pe teren.

„Eu zic că lucrurile se îmbunătățesc. După ședința pe care am avut-o cu ei, am senzația că lucrurile și-au intrat în normal. Am avut ședință săptămâna trecută, după înfrângerea cu UTA, i-am luat la șuturi după meciul cu Aradul.

Atunci mi-au promis că își reconfigurează atitudinea și vor da totul pe teren. Mi-au spus că merită să am încredere în ei, că își vor ține promisiunea față de mine de a intra în play-off", a spus Ioan Varga, pentru iamsport.ro.

Acum, CFR Cluj este pe locul 4 în campionat cu 18 puncte obținut în primele 11 meciuri disputate.

Echipa lui Nelu Varga are 5 puncte mai puțin, decât liderul U Cluj, care are 23. CFR Cluj are cinci victorii, trei remize și tot atâtea înfrângeri în acest sezon.

Clasamentul actual al Superligii

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.