Nationala

Mai mulți români decât ciprioți! Câți suporteri „tricolori” sunt așteptați la Cipru - România

Cadru surprins în Larnaca de reporterii GSP

Articol de Laura Șoica  —  sâmbătă, 12 octombrie 2024

FRF a anunțat că aproximativ 4000 din 6000 de bilete la meciul Cipru - România au fost cumpărare de fanii naționalei „tricolore”.

Azi, România merge în vizită la Larnaca pentru a disputa cel de-al treilea meci din Liga Națiunilor, împotriva celor din Cipru. Partida începe de la ora 21:45 și poate fi urmărită în format liveTEXT pe GSP și în direct pe Prima TV.

Câte biletele s-au vândut la Cipru - România

FRF a anunțat că s-au vândut deja 6000 de bilete la meciul de sâmbătă, iar 3000 au fost achiziționate pe site-ul oficial al Federației de către suporterii români.

În plus, FRF a transmis că se estimează că alte 1000 de bilete au fost vândute către fanii români, însă în alte sectoare.

„Ultimele informații de la ședința tehnică: până aseară se vânduseră 6.000 de bilete la meciul Cipru-România, 3.000 dintre aceste achiziționate de români prin intermediul FRF. Se estimează că alți peste 1.000 de români și-au luat bilete în alte sectoare.

Toți românii sunt așteptați în galben! Porțile AEK Arena se deschid la 19:45, meciul începe la 21:45 și va fi transmis în direct la Prima TV”, a transmis frf.ro

România este lider în grupa 2 din Liga C a Ligii Națiunilor, într-o grupă cu Cipru, Lituania și Kosovo.

După meciul de sâmbătă, pe data de 15 octombrie, România mare are de disputat și partida cu Lituania. Iar ultimele două meciuri vor fi în noiembrie împotriva celor din Kosovo și mai apoi Cipru.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.