Campionate

A dezvăluit echipa care l-a contactat pe Edi Iordănescu: „Mi-a zis că l-au sunat”

Edi Iordănescu / foto: Imago Images

Articol de Laura Șoica  —  sâmbătă, 12 octombrie 2024

Christou Paraskevas (40 de ani), fost jucător cipriot de la Universitatea Cluj şi Pandurii Târgu Jiu, a dezvăluit că Edi Iordănescu (46 de ani) a refuzat o ofertă de la APOEL

Edi Iordănescu s-a despărțit de echipa națională în această vară, pentru a petrece mai mult timp cu familia, însă în ultimul timp au apărut mai multe informații conform cărora anumite echipe sunt interesate de a-l aduce ca antrenor.

Edi Iordănescu, ofertă de la APOEL

Acum, Christou Paraskevas a dezvăluit că a vorbit cu Edi Iordănescu, iar fostul selecționer a fost sunat de către oficialii de la APOEL.

Totuși, fostul fotbalist a precizat că Iordănescu nu vrea să antreneze pe nimeni acum.

Edi Iordănescu a fost antrenorul lui Christou Paraskevas la Pandurii Târgu Jiu în perioada decembrie 2014 - iulie 2015, până când fostul fundaș s-a retras din fotbal.

„Am vorbit cu Edi, mi-a zis că l-au sunat de la APOEL. El nu vrea acum să antreneze pe nimeni. Edi poate să ajungă şi la o echipă bună. Dar, sigur, APOEL Nicosia este o echipă bună, se bate la campionat an de an. Poate să vină, de ce nu?!”, a spus Christou Paraskevas, pentru as.ro.

Edi Iordănescu a mai antrenat până cum echipele Fortuna Brazi, FCM Târgu Mureș, Pandurii Târgu Jiu, CSKA Sofia, Astra Giurgiu, CFR Cluj, Gaz Metan și FCSB.

APOEL este campioana din Cipru din sezonul trecut. În prezent, echipa este pe locul 5 în clasament. cu 10 puncte obținute în șase etape. și joacă în grupa Conference League, unde este pe poziția 18 cu o remiză în prima etapă.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.