Nationala

Mihai Stoica a recunoscut că s-a înșelat în privința jucătorului chemat de Lucescu: „Nu mi-a plăcut niciodată”

Mihai Stoica

Articol de Laura Șoica  —  sâmbătă, 12 octombrie 2024

Înainte de Cipru - România, Mihai Stoica a recunoscut că nu i-a plăcut de atacantul George Pușcaș (28 de ani), însă acum spune că începe să-și schimbe părerea despre el.

Atacantul George Pușcaș are 44 de meciuri jucate pentru echipa națională a României, iar în toate acestea a reușit să marcheze 11 goluri.

Mihai Stoica: „Puşcaş e un vârf combativ”

Mihai Stoica a dezvăluit că nu i-a plăcut niciodată de Pușcaș, dar a fost mai atent la calitățile lui.

+8 Foto
Naționala României, la plimbare pe plaja din Larnaca. Foto: FRF

„Puşcaş e un vârf combativ. Eu vă spun ceva. Mărturisesc că am început să mă uit mai atent la el pentru că prea toată lumea îl ia. Contra l-a luat, Edi Iordănescu l-a luat, acum îl ia şi Mircea Lucescu. Rădoi l-a luat. 

Nu mi-a plăcut niciodată, dar sunt convins că n-am dreptate, că nu l-am judecat cum trebuie, că nu i-am observat calităţile, deşi le ascunde în ultima vreme”, a declarat Mihai Stoica, potrivit orangesport.ro.

George Pușcaș a fost transferat în această vară echipa din Turcia la Bordum, de la Genoa. Pâna acum a jucat 5 meciuri în campionat și a reușit să marcheze 3 goluri.

Ajuns la 28 de ani, George Pușcaș este cotat cu 1.5 milioane de euro pe Transfermarkt. Acesta a fost cel mai bine cotat în carieră în 2019, atunci valora 6 milioane de euro și juca la Reading în Anglia.

De la începutul carierei a mai jucat la echipele Liberty Oradea, Bihor Oradea, Inter, Bari, Benevento, Novara, Palermo, Reading, Pisa și Genoa.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.