Liga 1

Trei reveniri de ultimă oră la Dinamo, chiar înainte de derby-ul cu FCSB. Vești mari pentru Kopic

Zeljko Kopic, antrenorul de la Dinamo

Articol de Eduard Apostol, Adrian Duţă  —  sâmbătă, 12 octombrie 2024

Dinamo a jucat un meci amical cu Metaloglobus, scor 3-3, în pauza pentru meciurile naționalelor. Pentru trupa din „Ștefan cel Mare” au evoluat 3 jucători care au revenit după accidentări: Astrit Selmani, Hakim Abdallah și Kennedy Boateng.

Lotul lui Dinamo a primit întăriri cu o săptămână înainte de derby-ul cu FCSB. Selmani, Abdallah și Boateng au jucat în amicalul cu Metaloglobus.

Cîrjan, care are și el o problemă medicală, nu a fost forțat, dar face progrese în ceea ce privește recuperarea, potrivit informațiilor GSP.

3 reveniri importante la Dinamo, înainte de derby-ul cu FCSB

Decimată de accidentări în ultima perioadă, Dinamo începe să-și recupereze titularii. Astrit Selmani a revenit pe teren cu gol, el a marcat în poarta lui Metaloglobus în amicalul sâmbătă. Un autogol a făcut ca scorul la pauză să fie 2-0.

Echipa din Liga 2 a revenit însă în repriza secundă, profitând de faptul că Zeljko Kopic a introdus și mai mulți jucători U19 în teren. S-a terminat 3-3, Petru Neagu marcând și el pentru Dinamo.

Pe 20 octombrie, Dinamo va juca împotriva campioanei FCSB, pe Arena Națională. Iar Kopic va avea la dispoziție atacul pe care l-a folosit la începutul sezonului, format din Politic, Selmani și Abdallah.

Selmani a lipsit doar la partida cu Farul, scor 1-1. El s-a accidentat cu Botoșani, scor 2-2. Oricum ar fi fost suspendat la meciul cu formația lui Gică Hagi, dar erau semne de întrebare privind prezența lui în derby. S-a recuperat la timp și a putu evolua cu 8 zile înainte de meciul cu FCSB.

Abdallah a jucat ultima dată pe 24 august, în meciul cu Universitatea Craiova, scor 2-1. Atacantul dreapta a ratat 5 meciuri din cauza unei accidentări.

Iar Kennedy Boateng, titular în centrul apărării, a lipsit la ultimele 4 partide. El s-a accidentat la naționala Togo, la începutul lunii septembrie.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.