Nationala

„Iosefini” Marcel Răducanu numește „tricolorul” care nu trebuie să lipsească de la națională: „Ca el nu mai ai!”

Marcel Răducanu // foto: Imago Images

Articol de Daniel Grigore  —  sâmbătă, 12 octombrie 2024

Fostul mare fotbalist Marcel Răducanu, 69 de ani, consideră că Alexandru Mitriță (29) nu ar trebui să lipsească de la echipa națională.

Instalarea lui Mircea Lucescu pe banca primei reprezentative a coincis cu revenirea lui Alexandru Mitriță în circuitul naționalei.

Olteanul a fost convocat la prima acțiune sub comanda lui „Il Luce”, în septembrie, și a răsplătit încrederea reputatului antrenor cu golul din finalul partidei cu Lituania, câștigată cu 3-1.

Mitriță a fost convocat și pentru acțiunea din această lună și face parte din lotul pentru partida din această seară cu Cipru, programată la ora 21:45.

„Iosefini” Marcel Răducanu numește „tricolorul” care nu trebuie să lipsească de la națională

Revenirea lui Mitriță printre „tricolori” este pe placul lui Marcel Răducanu, ex-internațional cu 18 meciuri și 3 goluri la naționala României. Fostul mijlocaș ofensiv de la Steaua și Borussia Dortmund îl consideră indispensabil pe craiovean.

Mitriță trebuie să fie, că e jucător de excepție, de creație, nu prea ai jucători ca el.

Are și el problemele lui, că se supără tot timpul, dar ăsta e fotbalul, ce să facem? Aici în Germania e la fel, dar ăștia nu se supără”, a afirmat Marcel Răducanu, conform Fanatik.

Mitriță a început fulminant actualul sezon, cu 5 goluri și o pasă decisivă în primele 6 etape de campionat, apoi randamentul lui a scăzut. În ultimele 6 runde, extrema Universității a mai punctat doar de două ori. Mitriță se mai laudă cu un gol în preliminariile Conference League, la 3-2 cu Maribor.

Pe bancă în Cipru - România

Este puțin probabil ca Mitriță să înceapă ca titular meciul din această seară, având în vedere că a suferit o întindere musculară zilele trecute, la unul dintre antrenamentele desfășurate la Mogoșoaia.

El a revenit la antrenamente, a făcut ultimele ședințe de pregătire alături de colegi, dar nu va fi aruncat în luptă din primul minut.

Alexandru Mitriță, alături de selecționerul Mircea Lucescu // Foto: Cristi Preda, GSP.ro
Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.