Nationala

Reacție inedită » Le-a „mulțumit” ciprioților la pauză: „Bravo că ați făcut asta, ne-ați ajutat!”

Jucătorii României, la meciul cu Cipru/ foto Ionuț Iordache (GSP)

Articol de Adrian Duţă  —  sâmbătă, 12 octombrie 2024

Raul Rusescu, expertul GSP Live, a avut o reacție inedită la pauza meciului Cipru - România. Fostul atacant al naționalei s-a arătat mulțumit de faptul că ciprioții nu s-au baricadat în apărare.

România a intrat cu 3-0 la pauză, după golurile marcare de Dennis Man, Răzvan Marin și Drăgușin. Rusescu a analizat prima repriză la GSP Live și a fost încântat de jocul naționalei României, despre care a spus că a știut să profite de faptul că Cipru a ieșit la joc și a lăsat spații în apărare.

Raul Rusescu: „Mă bucur că naționala Ciprului a vrut să joace”

„O repriză foarte bună, în care am dominat, am marcat și nu am primit gol. Repriză în care am arătat foarte bine.

Mă bucur că naționala Ciprului a vrut să joace fotbal, ceea ce pe noi ne-a ajutat. Am văzut altruism, pressing, jucători care au făcut o partidă foarte bună. Nu știu dacă jucătorii din Cipru sunt slăbuți. Știam că sunt inferiori nouă.

Au jucat cu 4 pe fund, au pasat, au încercat, dar noi am făcut pressing bine și am recuperat”, a declarat Raul Rusescu, fostul atacant al naționalei României, la GSP Live.

Am văzut lucruri frumoase. Am făcut o partidă bună și am dat gol. Am avut 3 ocazii clare și am dat 3 goluri. Aici se face diferența între o echipă de valoare și una normală. Partea bună e că vedem jucători concentrați, cu chef. Chiar dacă știm primul 11, jucătorii nu sunt blazați. Când vin la națională, vin să joace.

Raul Rusescu, la GSP Live

Cipru - România, imagini din meci, via fotoreporterul Ionuț Iordache (GSP)

+34 Foto
Cipru - România // foto: Ionuț Iordache (GSP)
Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.