Nationala

Presa din Cipru a „explodat” după umilința cu România: „KO! Ne-au curățat”

Presa din Cipru a avut o reacție dură după înfrângerea naționalei în fața României, scor 0-3/ foto Ionuț Iordache (GSP)

Articol de Adrian Duţă   —  duminică, 13 octombrie 2024

Presa din Cipru a avut o reacție dură după înfrângerea naționalei în fața României, scor 0-3. Ciprioții au rămas cu 3 puncte, obținute cu Lituania în prima etapă, scor 1-0. Apoi, au încasat 7 goluri în două meciuri, 4 de la Kosovo și 3 de la „tricolorii” lui Mircea Lucescu.

La Larnaca, România a obținut a treia victorie la rând în Liga Națiunilor. Din nou cu 3 goluri pe tabelă, din nou cu 3 puncte în buzunar, echipa lui Mircea Lucescu defilează în grupa 2 din Liga C și e lider cu maximum de puncte, 9.

Dacă naționala României e pe val, în Cipru e dezastru, potrivit presei cipriote, care a făcut praf naționala lui Sofroni Avgousti, selecționerul aflat la debut chiar în fața echipei lui Mircea Lucescu.

Presa din Cipru, după 0-3 cu România: „KO! Ne-au curățat”

„Pe o arenă plină, echipa națională a fost făcută KO”, au titrat ciprioții de la sporttime.com.cy.

Jurnaliștii ciprioți au păstrat tonul: „Selecționer nou, imagine din trecut. La prima apariție sub conducerea lui Sofroni Avgousti, Cipru a reluat totul de unde a rămas în ultimul meci cu Timur Ketsbaia (n.r. - vechiul selecționer).

După înfrângerea cu 0-4 împotriva lui Kosovo, naționala a fost învinsă și pe Arena AEK de România, care s-a impus cu 3-0 și a obținut a treia victorie în tot atâtea meciuri din grupa a doua a diviziei a treia a Ligii Națiunilor.

În ciuda schimbării formației tactice și a dispunerii mai raționale a jucătorilor, naționala nu a reușit să pară competitivă în fața echipei lui Mircea Lucescu. Vizitatorii au preluat controlul după primele cinci minute și ne-au curățat cu trei goluri în 20 de minute”.

Clasamentul grupei României din Liga Națiunilor

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.