Nationala

Panduru, comentariu extrem de dur după Cipru - România » Ce l-a deranjat: „Am cam uitat cine suntem”

Basarab Panduru, foto: captură de ecran Prima Sport

Articol de Adrian Duţă  —  duminică, 13 octombrie 2024

Cipru - România 0-3. Basarab Panduru, fostul internațional, a criticat atitudinea „tricolorilor” din repriza a doua și i-a acuzat de faptul că au fost individualiști.

Fostul mijlocaș din „Generația de Aur” a fost mulțumit de rezultat și crede că România e peste nivelul Ligii C. Dar a ținut să atragă atenția asupra a ceea ce s-a întâmplat în repriza a doua.

Panduru, după Cipru - România: „Am cam uitat cine suntem”

„Așteptam să văd ce surprize au pregătit ciprioții. Supriza a fost că nu s-au prezentat la meci. În primele 15 minute au jucat și ei, dar apoi am văzut un joc foarte bun al nostru și nu au mai avut nicio șansă.

În repriza a doua unii au încercat să marcheze și nu au respectat anumite lucruri puse la punct de antrenor. Suntem din altă ligă, nu putem să jucăm cu Cipru, Kosovo și Lituania, suntem mai buni!”, a declarat Panduru, la Prima TV.

Să spunem că am fost relaxați în repriza a doua, am uitat cine suntem, am văzut 3-0 și am vrut să o luăm pe cont propriu, să marcăm noi. Rezervele au intrat în ritmul acesta și nu au făcut nimic. Nu mi-a plăcut repriza a doua, probabil că Mircea Lucescu va avea un mesaje. Indiferent cu cine jucăm, trebuie să fim serioși”, a mai declarat Panduru.

Nu trebuie să facem o mare sărbătoare din această victorie

-Basarab Panduru

Clasamentul grupei României din Liga Națiunilor

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.