Nationala

Dennis Man, după ce a marcat în poarta Ciprului: „Mircea Lucescu ne explică cum stau lucrurile”

Dennis Man/ foto Ionuț Iordache (GSP)

Articol de Adrian Duţă  —  duminică, 13 octombrie 2024

Cipru - România 0-3. Dennis Man, marcatorul primului gol, a analizat victoria naționalei din etapa a treia a Ligii Națiunilor.

Jucătorul Parmei a deschis scorul la Larnaca și continuă forma bună pe care o traversează. Man are 5 goluri în acest sezon, 3 pentru Parma, în Serie A, și două la națională, în Nations League.

Declarațiile lui Dennis Man după Cipru - România

„Știam că dacă nu vom înscrie repede nu ne vor lăsa să marcăm, dar am marcat repede 2 goluri și altfel a fost meciul. Mă simt bine, am avut și puțin noroc. Cu Lituania va fi un meci greu. Finală cu Kosovo? Nu trebuie să ne gândim la asta, trebuie să le luam treptat pe toate.

Nu am reușit să vorbesc cu Mircea Lucescu prea multe. Ne dă încredere, ne explică cum stau lucrurile. Eu, dacă am reușite, îmi acord singur încredere. Asta mă face să îmi ajut echipa. Mă simt bine, am avut continuitate și antrenamentele de zi cu zi își spun cuvântul”, a declarat Dennis Man, la Prima TV.

România a marcat pentru al treilea meci la rând 3 goluri și a ajuns la 9 puncte în grupa 2 din Liga C. Naționala e prima, cu 3 puncte peste Kosovo. „Tricolorii” vor juca etapa viitoare cu Lituania, pe 15 octombrie, în deplasare.

Clasamentul grupei României din Liga Națiunilor

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.