Nationala

Nicușor Bancu a explicat de ce a fost înlocuit în Cipru - România: „Asta mi-a spus Mister”

Nicușor Bancu, jucând pentru România

Articol de Alexandru Tomuțiu  —  duminică, 13 octombrie 2024

Fundașul stânga Nicușor Bancu (32 de ani) a mărturisit ce i-a spus selecționerul Mircea Lucescu (79) înainte să fie schimbat în meciul Cipru - România, scor 0-3, din runda cu numărul #3 a Ligii Națiunilor.

Nicușor Bancu a văzut cartonașul galben în minutul 41 al meciului și va fi suspendat pentru meciul cu Lituania, care se va juca marți, 15 octombrie, de la 21:45. Acesta a fost schimbat cu Alex Chipciu în minutul 63.

La finalul partidei, fundașul de la Universitatea Craiova a spus că Mircea Lucescu l-a anunțat că va fi înlocuit pentru ca Alex Chipciu, cel care va juca în banda stângă a devensivei în Lituania, să aibă minute în picioare înainte partidei. Bancu a mai spus și că simte o durere la picior.

Nicușor Bancu, după Cipru - România: „Ne dorim să ajungem la Mondial”

„Mă bucur foarte mult că am reușit să marcăm pentru că am prins încredere mult mai mare și ușor au venit și golurile. Mister mi-a spus că o să mă schimbe pentru a da minute și celui care va juca în Lituania.

Sunt suspendat, simt și ceva la picior și am zis că este mai bine să ies pentru ca Alex să aibă minute înainte de meciul cu Lituania. Mă bucur foarte mult că reușim să marcăm. Eu îmi doream să marcăm și în a doua repriză încă un gol sau două, dar nu mai contează acest lucru. Suntem fericiți că am câștigat, e o victorie meritată.

Vreau să le mulțumesc și suporterilor, m-am simțit aici ca acasă, ceea ce este un lucru foarte rar. Toate meciurile sunt grele, echipele sunt bune. Noi am fost determinați să câștigăm și ne-am făcut treaba. Dacă nu tratezi serios meciul, cu siguranță nu poți să câștigi așa ușor. Ne dorim să ajungem la Mondial, am început bine în Liga Națiunilor, sperăm să o ținem tot așa, pe șirul victoriilor”, a spus Nicușor Bancu, la Digi Sport.

Clasamentul grupei României din Liga Națiunilor

Victoria este victorie, urmează un alt meci, și el dificil. Trecem de la 30 de grade la 7 grade, problema se pune cum îi recuperăm pe jucători. Terenul a fost moale, cu nisip și mușchi, acolo va fi un teren greu. Îmi pare rău că l-am pierdut pe Bancu, ne-ar fi fost foarte util.
- Mircea Lucescu, la finalul meciului.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.