Liga 1

„Din iarnă sau vară la FCSB?” » Ce răspuns a oferit Nicolae Stanciu, imediat după 3-0 cu Cipru

+34 Foto
Nicolae Stanciu, primul din dreapta // foto: Ionuț Iordache (GSP)

Articol de Daniel Grigore  —  duminică, 13 octombrie 2024

Nicolae Stanciu, 31 de ani, a fost întrebat dacă va reveni la FCSB, după ce patronul echipei campioane, Gigi Becali, a afirmat că „oricând vrea se poate întoarce”.

Din septembrie 2023 la Damac, în Arabia Saudită, Nicolae Stanciu mai are contract doar până vara viitoare, la capătul sezonului în curs.

De curând, el a lăsat de înțeles că ia în calcul schimbarea peisajului, și că FCSB „ar fi prima variantă” în cazul în care ar decide să revină în România. La auzul acestor declarații, Gigi Becali a spus că „oricând vrea se poate întoarce, ca antrenor, antrenor secund, jucător sau ce vrea el”.

În urma afirmațiilor lui Gigi Becali, căpitanul naționalei a fost întrebat dacă va ajunge la FCSB în iarnă, când va intra în ultimele 6 luni de contract cu Damac, sau în vară. Mijlocașul a fost chestionat despre viitorul lui chiar după meciul României în Cipru, câștigat de „tricolori” cu 3-0.

„Din iarnă sau vară la FCSB?” » Ce răspuns a oferit Nicolae Stanciu, imediat după 3-0 cu Cipru

„Din iarnă e greu, atunci voi intra în ultimele 6 luni de contract și ar fi greu să plec. Liber voi fi din vară, dacă nu voi semna prelungirea acolo.

Nu pot comenta acum, pentru că vreau să joc cât mai bine la Damac, să-mi fac treaba acolo, să fiu convocat în continuare la echipa națională și să avem rezultate.

Nu știu, cu mine nu a vorbit nimeni de la FCSB. Nici nu vreau să vorbesc, nici n-am voie. Sunt sub contract acolo, mă simt bine și vom vedea ce va fi din vară”, a spus Stanciu la zona mixtă.

Nicolae Stanciu a mai evoluat la FCSB în perioada iulie 2013 - august 2016. Roș-albaștrii l-au cumpărat de la FC Vaslui cu 1 milion de euro și l-au vândut la Anderlecht cu 9,7 milioane, cea mai scumpă vânzare din campionatul intern la acea vreme, bătută între timp doar de trecerea lui Dennis Man la Parma pentru 11 milioane de euro.

  • Stanciu va fi în acțiune și marți, de la ora 21:45, când „tricolorii” vor da piept cu Lituania în următoarea etapă din Liga Națiunilor.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.