Nationala

Tensiune la hotel și după 3-0! În toiul nopții, suporterii au protestat: „Ne-am zbătut pentru voi”. Răspunsul oficialilor naționalei

+34 Foto
Selfie-ul „de împăcare” // sursă foto: Facebook @ Echipa naționalăde fotbal a României

Articol de David Marinescu  —  duminică, 13 octombrie 2024

Tensiune la hotelul în care au fost cazați „tricolorii” după Cipru - România 0-3. Câteva zeci de suporteri români au mers la unitatea de cazare, în speranța că vor obține câteva autografe și șansa unor selfie-uri cu jucătorii lui Mircea Lucescu. Nu a ieșit chiar cum sperau, astfel că nu s-au sfiit să-și exprime nemulțumirea.

În Cipru, naționala României a avut parte de un sprijin impresionant din partea suporterilor români. Stadionul AEK din Larnaca a fost în proporție de 80% galben, cu mii de români scandând pentru Stanciu, Man și compania.

+34 Foto
Cipru - România // foto: Ionuț Iordache (GSP)

După meci, o parte dintre suporteri au sperat că vor obține din partea „tricolorilor” o amintire deosebită, un autograf sau un selfie. În acest sens au mers la hotelul în care a fost cazată delegația, primindu-i pe „tricolori” și pe selecționerul Mircea Lucescu cu urale și aplauze.

Starea generală s-a modificat atunci când zecile de suporteri au realizat că „tricolorii” nu vor ieși pentru autografele și fotografiile mult-râvnite.

Tensiune la hotel și după 3-0 în Cipru! În toiul nopții, românii i-au cerut zgomotos pe jucători la autografe

„Noi ne-am zbătut pentru voi!”, a protestat un român. „Suntem supărați pentru că nu am primit multe autografe pentru copii, nu au vrut să stea de vorbă cu noi. Noi am susținut echipa românească, am stat după ei până la ora asta. A plâns băiatul, e prima oară când a mers la un meci de fotbal și a plâns la primul gol. Nicio națională nu a mai făcut ca ei!”, a spus altul în dialog cu reporterii PrimaSport.

La un moment dat, românii s-au adunat pentru a scanda în cor: „Noi de-aicia nu plecăm, nu plecăm acasă / Până nu facem o poză cu echipa noastră!”.

În cele din urmă, ofițerul de presă al Federației, Cătălin Popescu, a venit în fața românilor nemulțumiți.

„Vă mulțumim mult că sunteți aici. Nu ne-am ascuns niciodată, nu am fugit. Am stat la stadion pentru autografe, aseară au stat alte 45 de minute pentru autografe. Este ora 01:20, s-au dus să mănânce, se duc la odihnă. Mâine la ora 10:30 au antrenament. Mai avem un meci în Lituania!

A venit Nicu, e căpitanul. Vom face un selfie, îl urc pe pagina de Facebook a echipei naționale și luați poza de acolo”, le-a spus el.

Selfie-ul de împăcare

Astfel, românii veniți la hotel s-au pregătit pentru un selfie de grup cu căpitanul naționalei, Nicolae Stanciu. A fost modalitatea de împăcare, rezultatul fiind publicat ulterior pe rețelele sociale:

„Un selfie plin de iubire! Căpitanul Stanciu și o parte din #ZidulGalben!️ Vă mulțumim din suflet pentru susținerea voastră, ați fost de poveste! ”.

sursă foto: Facebook @ Echipa naționalăde fotbal a României
Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.